Paspauskite, kad padidintumėte

SILL MATJES

Matjes silkių filė, 250 g

2,19

Prekės kodas: 302.016.48

Daugiau informacijos apie prekę
Jūsų mėgstamų prekių sąraše


Prekės informacija

Pagrindinės savybės

Silkė tradiciškai patiekiama kaip atskiras patiekalas su virtomis bulvėmis ir grietine su laiškiniais česnakais. Per priešpiečius – su trapia duonele ir griežinėliais pjaustytu virtu kiaušiniu. Per vakarėlius – kaip užkandis su rugine duona.

Marinuota silkė yra paruošta valgyti. Šio delikateso nereikia ruošti, todėl tobulai tinka kaip greitas pietų užkandis arba lengvesnės vakarienės patiekalas.

Tikra švediška klasika – „Matjes“ silkės gabaliukai klasikinio skonio marinate, kurio vieni iš ingredientų yra cinamonas ir kvapieji pipirai.

Kalėdų, Velykų ir vidurvasario šventei padengto stalo švedai neįsivaizduoja be silkės. Mielai ją valgo ir kiekvieną dieną.

Tradiciškai silkė užpilama druskos ir acto marinatu, į kurį dedami įvairūs priedai ir krapai. Taip paruošta žuvis išsilaiko ilgiau ir yra gardesnė. Dažniausiai marinavimui naudojami svogūnai, krapai, garstyčios, česnakai ir ikrai.

Šis produktas atitinka MSC visuotinio išteklių tausojimo standarto reikalavimus.

Gardūs silkės gabaliukai klasikiniame prieskonių marinate yra švediškas delikatesas, kuris paruoštas valgyti, nereikia nei virti nei kepti. Sertifikuota MSC.

Surinktos prekės dydis

Sausasis svoris:150 g
Grynasis svoris:250 g

Pakuotės dydis ir svoris


Prekės kodas: 302.016.48
Pakuotės: 1
Ilgis: 9 cm
Plotis:
Aukštis:
Bendrasis svoris: 0,42 kg
Grynasis svoris: 0,25 kg
Skersmuo: 7 cm

Vieta parduotuvėje

Ieškoti parduotuvėje

1 x SILL MATJES Matjes silkių filė Prekės kodas: 302.016.48 1 pakuotė(s)
Ieškokite CH - IL skyriuje

Tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms

Per Kalėdas, Velykas ir tradicinę vidurvasario šventę ant švedų pietų stalo būtinai turi būti įvairių rūšių marinuotos silkės, tačiau silkę švedai mėgsta ne tik per šventes. Silkės marinavimas druskoje ir acte, pridedant įvairių papildomų ingredientų ir prieskonių, yra būdas tiek išlaikyti žuvį ilgiau šviežią, tiek ją paskaninti. Dažniausiai marinavimui naudojami svogūnai, krapai, garstyčios, česnakai ir ikrai. Mūsų MSC sertifikuotą silkę patiekite su virtomis bulvėmis, grietine ir laiškiniais česnakais – tiks ir šventei, ir kasdienai.

Silkė aromatingame marinate

Silkė „matjes“ yra tradicinė silkė, mėgstama ištisus metus. Žuvies filė yra brandinama bačkose su marinatu, pagamintu pagal specialų receptą. Vėliau ji pakuojama ir parduodama. Ragaukite SILL MATJES kaip užkandį ar lengvą patiekalą. Kartu tiks virtos bulvės, grietinė ir laiškiniai česnakai. Arba tiesiog dėkite ant duonos riekės ar trapios duonelės, šalia griežinėliais pjaustyto virto kiaušinio.

Susisiekite su mumis

Kreipkitės, jei turite klausimų

IDĖJOS ir įkvėpimas

Kūčių vakarienė 4 asmenų šeimai vos už 50 eurų
Kūčių vakarienė 4 asmenų šeimai vos už 50 eurų

Kūčių vakarienė su šeima – ypatinga šventė. Tad norisi, kad ir vaišės ant stalo būtų nepaprastos. Šiais metais paruošėme jums dvylika patiekalų receptų, padėsiančių ne tik nustebinti namiškius, bet ir sutaupyti laiko bei pinigų.

Neseniai žiūrėtos prekės

-




X

Pranešimas apie pasikeitusį likutį

Pirmieji sužinokite, kada jūsų norima prekė [itemName] vėl bus prekyboje.

Puiku! Dabar tiesiog laukite pranešimo.

Kai prekės [itemName] likutis sandėlyje bus pakankamas, pranešime jums el. paštu.