Paspauskite, kad padidintumėte

SYLT LINGON

bruknių džemas, 400 g, ekologiškas

3,49

Prekės kodas: 103.086.26

Daugiau informacijos apie prekę
Jūsų mėgstamų prekių sąraše


Galima derinti su

DRAGON

šaukštas, 17 cm, nerūdijantis plienas

Ankstesnė kaina 5,99

4,99 / 6 vnt.

ALLEMANSRÄTTEN

šaldyta bulvių košė, 600 g

2,69

ALLEMANSRÄTTEN

grietinėlės padažo ruošinys

0,89


Prekės informacija

Pagrindinės savybės

Bruknių uogiene švedai mėgsta gardinti mėsos kukulius, įprastai patiekiamus su bulvių koše ir grietinėlės padažu. Tinka ir su bulviniais blynais, virtiniais, kiauliena.

Švedijos miškuose bruknės auga natūraliai. Vasarai baigiantis žemę nusėja tūkstančiai mažų rūgščių uogyčių.

Ekologiški maisto produktai atkeliauja iš tvarių ūkių. Toks ūkininkavimas yra naudingas planetai ir žmonėms.

Vasaros pabaigoje švedai renka mažutes raudonas uogas – bruknes. Iš jų jie gamina džemą, kuriuo gardina tradicinius švediškus patiekalus. Mūsų ekologišku bruknių džemu gardinkite mėsos kukulius – jie įprastai patiekiami su bulvių koše ir padažu.

Surinktos prekės dydis

Grynasis svoris:400 g

Pakuotės dydis ir svoris


Prekės kodas: 103.086.26
Pakuotės: 1
Ilgis: 12 cm
Plotis:
Aukštis:
Bendrasis svoris: 0,61 kg
Grynasis svoris: 0,40 kg
Skersmuo: 8 cm

Vieta parduotuvėje

Ieškoti parduotuvėje

1 x SYLT LINGON bruknių džemas Prekės kodas: 103.086.26 1 pakuotė(s)
Ieškokite Švediškų maisto prekių skyriuje

Ekologiško maisto gamyba

Norime gaminti maistą iš tvaresnių šaltinių ir parduoti prieinamomis kainomis. Kartu su žemdirbyste, kurioje naudojami mažesni cheminių trąšų kiekiai, ekologiško maisto gamyba yra vienas iš būdų pasiekti tokį tikslą. Žodžio „ekologiškas“ reikšmė įvairiose

Mažos, raudonos ir gardžios

Vasaros pabaigoje Švedijos miškai būna nukloti raudonų uogų kilimu. Tai bruknių – šaltą klimatą mėgstančių uogų – rinkimo sezonas. Švedai mėgsta bruknių džemu gardinti mėsos kukulius su bulvių koše ir grietinės padažu. Šis švelniai saldus džemas taip pat

Švediškiau nebūna

Be jokios abejonės, vienas geriausiai žinomų švediškų patiekalų yra mėsos kukuliai, tradiciškai patiekiami su bulvėmis, bruknių uogiene ir grietinės padažu. Šiame patiekale stebėtinai dera ypač skirtingi ingredientai ir skoniai: bruknių saldumas suteikia mėsos kukuliams išskirtinio gardumo, o grietinės padažas sušvelnina kontrastingus skonius, suteikdamas patiekalui harmonijos. Susidomėjote? Visus patiekalui pagaminti reikalingus produktus rasite mūsų Švediškų maisto prekių parduotuvėje.

Vakarienė išgelbėta

Mėsos kukuliai, tradiciškai patiekiami su bulvėmis, bruknių uogiene ir kreminiu padažu – neabejotinai populiariausias švedų virtuvės patiekalas. Skonių derinys netikėtas: bruknių saldumas kontrastuoja su mėsos kukulių skoniu, bet kartu jį puikiai papildo, o kreminis padažas viską sujungia.

Kai trūksta laiko ir idėjų, ką paruošti vakarienei, atrodo, atiduotumėte viską už mėsos kukulius su bulvių koše šaldiklyje... Dar šiek tiek bruknių uogienės, kreminio padažo ir vakarienė paruošta – užtruktumėte vos 20 minučių. Tad kodėl gi neparsivežus jų namo jau šiandien? Nudžiuginsite ne tik save, bet ir piniginę.

Susisiekite su mumis

Kreipkitės, jei turite klausimų

IDĖJOS ir įkvėpimas

Kūčių vakarienė 4 asmenų šeimai vos už 50 eurų
Kūčių vakarienė 4 asmenų šeimai vos už 50 eurų

Kūčių vakarienė su šeima – ypatinga šventė. Tad norisi, kad ir vaišės ant stalo būtų nepaprastos. Šiais metais paruošėme jums dvylika patiekalų receptų, padėsiančių ne tik nustebinti namiškius, bet ir sutaupyti laiko bei pinigų.

Sočios Kalėdos su IKEA
Sočios Kalėdos su IKEA

Dar nenusprendėte, kokios vaišės garuos ant jūsų šventinio stalo per Kalėdas? Siūlome tris idėjas, kurios pripildys namus malonių aromatų, o svečių širdis – laimės ir sotumo jausmo.

Neseniai žiūrėtos prekės

-




X

Pranešimas apie pasikeitusį likutį

Pirmieji sužinokite, kada jūsų norima prekė [itemName] vėl bus prekyboje.

Puiku! Dabar tiesiog laukite pranešimo.

Kai prekės [itemName] likutis sandėlyje bus pakankamas, pranešime jums el. paštu.