PRIVATUMO POLITIKA

Mes (UAB „Felit“) gerbiame Jūsų privatumą ir įsipareigojame saugoti jį laikydamiesi šios Privatumo politikos (toliau – „Privatumo politika“). Šioje Privatumo politikoje rasite informaciją apie Jūsų asmens duomenų tvarkymą. Mes įsipareigojame būti skaidrūs, pateikdami aiškią informaciją apie tai, kokie Jūsų asmens duomenys tvarkomi, tvarkymo tikslus, asmens duomenų saugojimo laikotarpį, taip pat teisinį duomenų tvarkymo pagrindą ir kitą informaciją, kurią turime pateikti pagal galiojančius teisės aktus. 


Turinys:
1.    Kokius asmens duomenis tvarkome ir kodėl?
1.1. IKEA paskyra
1.2. IKEA FAMILY
1.3. Statistinė analizė
1.4. Tiesioginė rinkodara 
2.    Kaip mes renkame informaciją apie Jus?
3.    Kiek laiko saugome Jūsų asmens duomenis?
4.    Kam galime atskleisti Jūsų asmens duomenis?
5.    Asmens duomenų apsauga
6.    Jūsų teisės 
7.    Privatumo politikos pakeitimai
8.    Kontaktinė informacija

1. Kokius asmens duomenis tvarkome ir kodėl?

Susikūrę IKEA paskyrą mūsų interneto svetainėje, prisijungę prie lojalumo programos IKEA FAMILY arba sutikę gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus mūsų interneto svetainėje, kartu pateikiate savo asmens duomenis. Jūsų pateiktus duomenis teisėtai tvarkome ir naudojame žemiau išvardytais tikslais:

1.1    IKEA paskyra (registracija ir administravimas)
Asmens duomenų kategorijos Duomenų tvarkymo teisinis pagrindas
El. paštas, vardas, pavardė, telefonas, slaptažodis (šifruotas),  mėgstamų prekių sąrašas (prekės, kaina, data), veiksmai IKEA paskyroje, įskaitant techninius duomenis (prisijungimo informacija, pavyzdžiui, kada paskutinį kartą prisijungėte;), IKEA FAMILY kortelės duomenys, nurodyti 1.2 p. (jei registravote IKEA FAMILY kortelę), informacija, kurią pateikiate užsisakydami tiesioginę rinkodarą, nurodyta 1.2 p. arba 1.4. punkte (jei ją užsisakėte), elektroninių laiškų duomenys, pavyzdžiui, kai kuriant IKEA paskyrą interneto svetainėje siunčiame patvirtinimo laišką ar prašote priminti pamirštą slaptažodį, trumpųjų žinučių duomenys,  pavyzdžiui, kai kuriant IKEA paskyrą parduotuvėje siunčiame patvirtinimo kodą Jūsų sutikimas, kuris laikomas gautu kai aktyvuojate paskyrą

Jūs galite susikurti prie IKEA paskyrą mūsų interneto svetainėje. Šiuo atveju, mes tvarkysime Jūsų duomenis siekdami suteikti Jums galimybę ją susikurti tam, kad galėtumėte pasinaudoti registruotiems naudotojams teikiamomis paslaugomis, paskyros administravimo ir priežiūros tikslu, taip pat, kad atpažintume Jus, kai pateikiate  mums užklausas, praneštume apie paskyros sąlygų pasikeitimus (Privatumo politikos, terminų bei sąlygų pokyčius ir pan.) ar skubiais atvejais (iškilus problemoms dėl paskyros, pametus daiktus ir pan.) su jumis susisiektume. Taip pat Jūsų tam tikrus duomenis tvarkome statistiniais tikslais kaip aprašyta 1.3.p.
IKEA paskyroje galite matyti, kokius Jūsų asmens duomenis tvarkome, įskaitant IKEA FAMILY duomenis (jei registravote IKEA FAMILY kortelę), ištaisyti  informaciją apie save, keisti tiesioginės rinkodaros, dalyvavimo žaidimuose ir/ar konkursuose nustatymus, išsisaugoti, atsispausdinti mėgstamų prekių sąrašus.
Norėdami susikurti IKEA paskyrą, turite sutikti su terminais bei sąlygomis ir pateikti savo asmens duomenis. Jeigu nesutiksite su terminais bei sąlygomis ir nepateiksite asmens duomenų, sukurti paskyros negalėsite.
Registruodami IKEA paskyrą, jūs patvirtinate, kad jūs esate ne jaunesni kaip 18 metų amžiaus ir jūsų nurodyti asmens duomenys yra tikslūs ir teisingi. Pastebėję netikslumų, iš karto juos ištaisykite.



1.2    IKEA FAMILY 
Lojalumo programos IKEA FAMILY narystė
Asmens duomenų kategorijos Duomenų tvarkymo teisinis pagrindas
Vardas, pavardė, gimimo data, el. paštas, telefonas, šalis, IKEA FAMILY kortelės numeris, pirkimų istorija panaudojant IKEA FAMILY kortelę (pirkimo data ir laikas, kvito numeris, prekių pavadinimai, kiekiai, kainos, bendra pirkinių kaina); IKEA FAMILY kortelės tipas (fizinė ar skaitmeninė ). Sutarties su Jumis sudarymas ir vykdymas

Jei norite tapti lojalumo programos IKEA FAMILY nariu, gauti kortelę IKEA FAMILY bei naudotis jos pasiūlymais ir sutinkate su lojalumo programos IKEA FAMILY terminais bei sąlygomis, tuomet mes renkame informaciją apie Jus. Gautus duomenis naudojame, kad pagamintume Jūsų asmeninę IKEA FAMILY kortelę, atpažintume Jus, kai pateikiate  mums užklausas, sudarytume sąlygas naudotis nuolaidomis ir kitais kortelės pasiūlymais, praneštume apie narystės sąlygas (Privatumo politikos, terminų bei sąlygų pokyčius ir pan.) el. paštu, o skubiais atvejais (kilus problemų su pinigų pervedimu, pametus daiktus ir pan.) susisiektume telefonu. Informaciją apie šalį, kurioje gyvenate, renkame tam, kad pateiktume svarbią informaciją apie lojalumo programą IKEA FAMILY, pavyzdžiui siunčiame pasikeitusią privatumo politiką ir/ar terminų bei sąlygų pokyčius, ta kalba, kuri yra oficiali šalyje, kurią nurodėte. Taip pat Jūsų tam tikrus duomenis tvarkome statistiniais tikslais kaip aprašyta 1.3.p.
Norėdami tapti IKEA FAMILY nariu, turite sutikti su IKEA FAMILY programos terminais bei sąlygomis ir pateikti savo asmens duomenis. Jeigu nesutiksite su terminais bei sąlygomis ir nepateiksite asmens duomenų, prisijungti prie IKEA FAMILY programos negalėsite.
Registruodamiesi lojalumo programos IKEA FAMILY narystei, jūs taip pat susikuriate IKEA paskyrą, apie kurią plačiau galite paskaityti 1.1. p. 
Pateikdami asmens duomenis, patvirtinate, kad jie yra tikslūs ir teisingi. Pastebėję netikslumų, iš karto juos ištaisykite. Informaciją, kurią pateikėte registruodamiesi, galite koreguoti savo IKEA paskyroje.


Tiesioginė rinkodara (pasiūlymai, apklausos, renginiai ir kt.) IKEA FAMILY nariams
Asmens duomenų kategorijos Duomenų tvarkymo  teisinis pagrindas
Vardas, gimimo data, šalis, lytis, vaikų iki 12 metų turėjimas, miestas, kalba, pirkimų istorija panaudojant IKEA FAMILY kortelę, IKEA FAMILY kortelės numeris, mėgstamų prekių sąrašas, el. paštas, el. pašto sąveika (informacija apie tai, ar naujienlaiškis buvo perskaitytas, kada ir kiek kartų jis buvo perskaitytas / atvertas, ar jis buvo persiųstas, kokia operacinė sistema ir el. pašto serveris (jo vieta) buvo naudojami). Gavę jūsų sutikimą, tiesioginės rinkodaros tikslais tvarkome  asmens duomenis, o remdamiesi mūsų teisėtu interesu atrinkti ir pasiūlyti būtent Jūsų poreikius atitinkančias prekes ir paslaugas, vykdome profiliavimą. 

Siųsti Jums naujienas apie prekes ir paslaugas, pasiūlymus bei reklaminę medžiagą galime tik tuo atveju, jeigu sutinkate gauti šią informaciją.
Jeigu sutikote gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus elektroniniu paštu, norėdami suprasti, ar informacija, kurią siunčiame, Jums aktuali, renkame statistinę informaciją apie išsiųstus naujienlaiškius (ar naujienlaiškį perskaitėte, kada ir kiek kartų jį perskaitėte ar atvėrėte, ar persiuntėte jį kitiems, kokią operacinę sistemą ir el. pašto serverį (jo vietą) naudojote).
Be to, remdamiesi profiliavimu, siunčiame specialiai Jums atrinktus prekių ir paslaugų pasiūlymus, t. y. pagal amžių, lytį, šalį ir miestą, kuriame gyvenate, vaikų iki 12 metų turėjimą, mėgstamų prekių sąrašą ir pirkimų istoriją.
Taip pat galime pakviesti Jus į renginį ar sudalyvauti apklausoje apie tai, kokias prekes mėgstate, kodėl perkate vienus ar kitus gaminius ir kaip įsivaizduojate savo svajonių namus. Tai darome todėl, kad norime geriau pažinti Jus ir pritaikyti pasiūlymus Jūsų poreikiams. Tačiau dalyvavimas renginiuose ir apklausose nėra privalomas.
Atsisakyti IKEA FAMILY tiesioginės rinkodaros galite savo IKEA  paskyroje, taip pat spustelėję atsisakymo nuorodą laiške arba susisiekę su mumis žemiau nurodytais kontaktais.


Žaidimai ir/ar konkursai su IKEA FAMILY kortele
Asmens duomenų kategorijos Duomenų tvarkymo  teisinis pagrindas
Vardas, pavardė, pirkimų istorija panaudojant IKEA FAMILY kortelę (pirkimo data ir laikas, kvito numeris, prekių pavadinimai, kiekiai, kainos, bendra pirkinių kaina); IKEA FAMILY kortelės numeris, el. paštas, telefono numeris.

Laimėjimo atveju: vardas, pavardė, asmens kodas arba paso numeris, arba asmens tapatybės kortelės numeris, arba leidimo gyventi Lietuvos Respublikoje numeris, prizo ir/ar kitos dovanos vertė, parašas, adresas (tais atvejais kai prizas ar kita dovana yra pristatoma į namus)
Jūsų sutikimas.
Laimėjimo atveju duomenų tvarkymo teisinis pagrindas yra mūsų teisinė pareiga.
Jeigu gaunamas skundas dėl žaidimo ir/ar konkurso, asmens duomenų tvarkymas tokiu atveju yra pagrįstas teisėtu interesu apsaugoti mūsų teises.

Registruodami IKEA FAMILY kortelę arba prisijungę IKEA paskyroje Jūs galite pasirinkti ar norite dalyvauti žaidimuose ir/ar konkursuose su IKEA FAMILY kortele. Dalyvavimas nėra privalomas, tai yra jūsų laisvas pasirinkimas. Išreiškę sutikimą dalyvauti žaidimuose ir/ar konkursuose, jūs sutinkate ir suprantate, kad jūsų IKEA FAMILY kortelės duomenys, nurodyti aukščiau, įvykdžius žaidimo ir/ar konkurso taisykles, automatiškai bus įtraukti į visus mūsų organizuojamus žaidimus ir/ar konkursus su IKEA FAMILY kortele be papildomos registracijos ar pranešimo pateikimo jums. Taip pat sutinkate, kad laimėjimo atveju, IKEA FAMILY kortelės numeris būtų viešai paskelbtas konkurso ir/ar žaidimo interneto svetainėje arba socialiniuose tinkluose. 
Jeigu sutikote dalyvauti žaidimuose ir/ar konkursuose su IKEA FAMILY kortele, Jūsų asmens duomenis tvarkome žaidimų ir/ar konkursų organizavimo, vykdymo, administravimo, laimėtojų nustatymo, paskelbimo, prizų ir/ar kitos dovanos įteikimo tikslu, taip pat laimėjimo atveju duomenys tvarkomi siekiant užtikrinti teisingą savo mokestinių įsipareigojimų vykdymą: apskaičiuoti mokesčius ir mokesčių institucijoms deklaruoti informaciją apie jums suteiktas išmokas. Jeigu gaunamas skundas dėl žaidimo ir/ar konkurso asmens duomenys tokiu atveju tvarkomi siekiant pareikšti, vykdyti arba ginti teisinius reikalavimus.
Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą rinkti ir tvarkyti savo asmens duomenis žaidimų ir/ar konkursų su IKEA FAMILY kortele tikslu, nedarant poveikio jo duomenų rinkimo ir tvarkymo iki sutikimo atšaukimo teisėtumui. Tai padaryti galite savo IKEA paskyroje arba susisiekę su mumis žemiau nurodytais kontaktais.
Daugiau informacijos apie tai kaip mes tvarkome asmens duomenis žaidimų ir/ar konkursų organizavimo tikslu, kiek laiko juos saugome ir kam perduodame rasite galite rasti Bendrojoje privatumo politikoje, 1.9. punkte (https://www.ikea.lt/lt/privacy-policy).

1.3    Statistinė analizė
 
Asmens duomenų kategorijos Duomenų tvarkymo teisinis pagrindas
Amžius, šalis, lytis, vaikų iki 12 metų turėjimas, miestas, kalba, pirkimų istorija panaudojant IKEA FAMILY kortelę, mėgstamų prekių sąrašas  Mūsų teisėtas interesas, kuris yra rinkti statistinius duomenis ir rengti ataskaitas, reikalingas žemiau nurodytais tikslais  

Mes taip pat automatizuotomis priemonėmis tvarkome Jūsų apibendrintus asmens duomenis statistiniais tikslais, pavyzdžiui analizuojame kokios prekės buvo pridėtos į mėgstamų prekių sąrašą, nes šie duomenys padeda mums kurti statistinio IKEA pirkėjo paveikslą ir rinkos strategiją, o išsiaiškinus IKEA pirkėjų  poreikius – tobulinti IKEA prekes bei paslaugas. Statistinės analizės veiksmai neturi jokio teisinio ar panašaus reikšmingo poveikio.
1.4.    Tiesioginė rinkodara 
Asmens duomenų kategorijos Duomenų tvarkymo teisinis pagrindas
Jei susikūrėte IKEA paskyrą: vardas, el. paštas, el. pašto sąveika  (informacija apie tai, ar naujienlaiškis buvo perskaitytas, kada ir kiek kartų jis buvo perskaitytas / atvertas, ar jis buvo persiųstas, kokia operacinė sistema ir el. pašto serveris (jo vieta) buvo naudojami), mėgstamų prekių sąrašas, papildomai Jūsų pasirinkimu: lytis, vaikų iki 12 metų turėjimas, miestas, kalba. 

Jei IKEA paskyra nebuvo sukurta: vardas, el. paštas, el. pašto sąveika  (informacija apie tai, ar naujienlaiškis buvo perskaitytas, kada ir kiek kartų jis buvo perskaitytas / atvertas, ar jis buvo persiųstas, kokia operacinė sistema ir el. pašto serveris (jo vieta) buvo naudojami).
Gavę jūsų sutikimą, tiesioginės rinkodaros tikslais tvarkome  asmens duomenis, o remdamiesi mūsų teisėtu interesu atrinkti ir pasiūlyti būtent Jūsų poreikius atitinkančias prekes ir paslaugas, vykdome profiliavimą.

Jei mūsų interneto svetainėje sutinkate gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus, el. paštu siunčiame Jums naujienas apie prekes ir paslaugas, pasiūlymus bei reklaminę medžiagą. Taip pat galime pakviesti Jus į renginį ar sudalyvauti apklausoje apie tai, kokias prekes mėgstate, kodėl perkate vienus ar kitus gaminius ir kaip įsivaizduojate savo svajonių namus. Tai darome todėl, kad norime geriau pažinti Jus ir pritaikyti pasiūlymus Jūsų poreikiams. Tačiau dalyvavimas renginiuose ir apklausose nėra privalomas.
Jeigu sutikote gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus elektroniniu paštu, norėdami suprasti, ar informacija, kurią siunčiame, Jums aktuali, renkame statistinę informaciją apie išsiųstus naujienlaiškius (stebime, ar naujienlaiškį perskaitėte, kada ir kiek kartų jį perskaitėte ar atvėrėte, ar persiuntėte jį kitiems, kokią operacinę sistemą ir el. pašto serverį (jo vietą) naudojote).
Be to, jeigu susikūrėte IKEA paskyrą ir savo pasirinkimu pateikėte papildomus duomenis, remdamiesi profiliavimu, siunčiame specialiai Jums atrinktus prekių ir paslaugų pasiūlymus, t. y. pagal amžių, lytį, šalį ir miestą, kuriame gyvenate, vaikų iki 12 metų turėjimą, mėgstamų prekių sąrašą.
Atsisakyti tiesioginės rinkodaros pranešimų galite IKEA paskyroje, spustelėję atsisakymo nuorodą laiške arba susisiekę su mumis žemiau nurodytais kontaktais.
Registruodamiesi tiesioginės rinkodaros pasiūlymams, jūs patvirtinate, kad jūsų nurodyti asmens duomenys yra tikslūs ir teisingi, ir jūs esate ne jaunesni kaip 18 metų amžiaus.

2. Kaip mes renkame informaciją apie Jus?
Jūsų asmens duomenis gauname, kai pateikiate juos užsisakydami IKEA FAMILY kortelę, kuriate ir naudojate IKEA paskyrą, susisiekiate su mumis, naudojatės kortele ar užsisakote naujienlaiškį.

3. Kiek laiko saugome Jūsų asmens duomenis?

Lojalumo programoje IKEA FAMILY (įskaitant tiesioginę rinkodarą IKEA FAMILY nariams) Jūsų asmens duomenis saugosime iki tos dienos, kai nutrauksite IKEA FAMILY narystę ar paprašysite juos ištrinti dėl kitų priežasčių. Duomenys automatiškai ištrinami praėjus 5 metams nuo paskutinio IKEA FAMILY kortelės panaudojimo IKEA parduotuvėje.
Jūsų asmens duomenys IKEA paskyroje saugomi 5 metus nuo paskutinio prisijungimo arba iki tos dienos, kai nuspręsite ištrinti paskyrą. Elektroninių laiškų duomenys, pavyzdžiui, kai kuriant paskyrą IKEA paskyrą interneto svetainėje siuntėme patvirtinimo laišką ar prašėte priminti pamirštą slaptažodį saugomi šį laikotarpį: elektroninio laiško turinys – 72 valandas, o gavėjas, elektroninio laiško pavadinimas – 15 dienų; trumpųjų žinučių duomenys,  pavyzdžiui, kai kuriant IKEA paskyrą parduotuvėje siuntėme patvirtinimo kodą, saugomi 72 valandas.
Duomenys statistinės analizės tikslais bus saugomi tokį pat laikotarpį kaip ir IKEA paskyros ar IKEA FAMILY duomenys.
Duomenys, pateikti užsisakant tiesioginės rinkodaros pranešimus interneto svetainėje, bus saugomi tol, kol pageidausite gauti mūsų tiesioginės rinkodaros pranešimus, bet ne ilgiau kaip 6 mėnesius nuo paskutinės sąveikos su naujienlaiškiu.
 
4. Kam galime atskleisti Jūsų asmens duomenis?

Jūsų asmens duomenis galime atskleisti:
a)    Įmonėms, su kuriomis dirbame
Asmens duomenys yra atkleidžiami įmonėms, kurios teikia mums paslaugas, t.y. mūsų duomenų tvarkytojams. Tai yra: 
1) IT sistemų priežiūros įmonėms ir IT pagalbos įmonėms, kurios duomenis tvarko Europos Sąjungos / Europos ekonominės erdvės ribose; 
2) įmonei, kuri mums teikia tiesioginės rinkodaros naujienlaiškių siuntimo paslaugas, įsikūrusiai Lietuvoje. Minėta įmonė taip pat pasitelkia pagalbinius duomenų tvarkytojus, kurie teikia duomenų centro paslaugas ir duomenis tvarko Europos Sąjungos / Europos ekonominės erdvės ribose. Kitiems pagalbiniams duomenų tvarkytojams, kurie teikia duomenų centro, turinio pateikimo, klientų aptarnavimo, komunikacijos paslaugas, duomenys perduodami į JAV. Duomenys šiems pagalbiniams duomenų tvarkytojams, esantiems JAV, perduodami remiantis "Privatumo skydu", t.y. susitarimu tarp Europos Sąjungos ir JAV vyriausybių; 
3) įmonei, kuri mums teikia elektroninių laiškų siuntimo paslaugas, įsikūrusiai JAV ir kuriai asmens duomenys yra perduodami remiantis "Privatumo skydu"; 
4) įmonei teikiančiai SMS centro paslaugas, kuri duomenis tvarko Lietuvoje. 
Visos šios įmonės privalo užtikrinti tokią pačią Jūsų asmens duomenų apsaugą, negali naudoti jų neleistinais tikslais ir turi užtikrinti, kad jų partneriai elgsis taip pat. Daugiau informacijos apie asmens duomenų apsaugos priemones perduodant Jūsų duomenis už Europos Sąjungos / Europos ekonominės erdvės ribų, galite gauti pateikę mums atskirą prašymą.
b)    Kita 
Ginčų atveju galime perduoti Jūsų duomenis teisės konsultantams.
c)    Valstybės ir savivaldybių institucijoms, kitiems asmenims, atliekantiems pagal įstatymus jiems pavestas funkcijas
Mes perduodame jūsų asmens duomenis valstybės ir savivaldybių institucijoms bei kitiems asmenims, atliekantiems pagal įstatymą jiems pavestas funkcijas, gavę jų prašymą arba siekdami mūsų teisėto intereso pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus.
5. Asmens duomenų apsauga

Su Jūsų asmens duomenimis elgiamės atsakingai:
a)    Saugumas
Jūsų duomenų apsaugai naudojame technines ir organizacines saugumo priemones, kurios apsaugo nuo įvairių grėsmių: sunaikinimo, praradimo, pakeitimo, paviešinimo, neteisėtos prieigos. Duomenys laikomi saugiai ir yra prieinami ribotam asmenų skaičiui.

6. Jūsų teisės
Jūs turite šias teises:
a)    teisę gauti informaciją apie tai, ar tvarkome Jūsų asmens duomenis, ir prieigą prie savo duomenų. Todėl iš anksto apie tai jus informuojame šioje privatumo politikoje. Jei turite klausimų ar apie jūsų asmens duomenų tvarkymą norite sužinoti daugiau, susisiekite su mumis;
b)    teisę kreiptis į mus su prašymu ištaisyti netikslius asmens duomenis. Taip pat savo duomenis galite ištaisyti patys IKEA paskyroje;
c)    teisę ištrinti savo asmens duomenis, jei manote, kad nėra reikalo mums juos toliau turėti, arba buvote davę sutikimą ir nusprendėte jį atšaukti. Ši teisė negalioja, jei duomenų tvarkymas susijęs su saviraiškos ir informacijos laisve, teisiniais įsipareigojimais ar teisinių reikalavimų nustatymu, vykdymu bei gynimu;
d)    teisę gauti ar perduoti kitai įmonei savo asmens duomenis (vadinamoji teisė į duomenų perkeliamumą). Ši teisė galioja, kai asmens duomenys tvarkomi automatizuotai, remiantis Jūsų sutikimu arba pasirašius sutartį;
e)    teisę apriboti asmens duomenų tvarkymą tam tikromis aplinkybėmis. Tai reiškia, kad ir toliau saugosime jūsų duomenis, tačiau laikinai negalėsime jų tvarkyti. Kada to gali prireikti? Pavyzdžiui, aptikus netikslius duomenis. Tikėtina, kad nenorėsite, kad jie būtų tvarkomi, kol nebus ištaisyti;
f)    teisę nesutikti su Jūsų asmens duomenų tvarkymu kai asmens duomenų tvarkymas yra grindžiamas mūsų ar trečiųjų šalių teisėtais interesais. Galite ja pasinaudoti, jei manote, kad jūsų asmeniniai interesai svarbesni už mūsų teisėtus interesus tvarkyti jūsų duomenis;  
g)    teisę nesutikti su Jūsų asmens duomenų tvarkymu tiesioginės rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą;
h)    teisę bet kuriuo metu atšaukti sutikimą tvarkyti Jūsų duomenis. 

Norėdami pasinaudoti šiomis teisėmis, kreipkitės į mus raštu arba susisiekite su duomenų apsaugos pareigūnu žemiau nurodytais kontaktais. 

Jeigu manote, kad tai, kaip tvarkome Jūsų asmens duomenis, neatitinka galiojančių teisės aktų, turite teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją (www.ada.lt).

7. Privatumo politikos pakeitimai
Reguliariai peržiūrime savo privatumo politiką. Ši versija atnaujinta 2018 m. lapkričio 16 d.

8. Kontaktinė informacija

Jei turite klausimų apie asmens duomenų tvarkymą, pageidavimų ar pastabų, susisiekite su mumis:

UAB „Felit“, įmonės kodas 302491412, Vikingų g. 1, LT-02182 Vilnius, tel. +370 5 250 00 55, el. paštas info@ikea.lt.

Duomenų apsaugos pareigūnas: el. paštas dpo@ikea.lt. 
Su duomenų apsaugos pareigūnu taip pat galite susisiekti paštu, siųsdami laišką aukščiau nurodytu adresu ir adresuodami jį duomenų apsaugos pareigūnui.