Sodai, daržai ir miškai jau kviečia rinkti gardžiausias sezono gėrybes, tad pirmyn! Vaisius ir uogas paverskite uogiene ar marmeladu, sudžiovinkite prieskoninių žolelių ir grybų rudeniniams patiekalams ir papuoškite savo virtuvę spalvingais tekstilės gaminiais. Su prekėmis iš kolekcijos KÖSSEBÄR lengvai išsaugosite vasaros skonius ir galėsite mėgautis jais ištisus metus.

Visos kolekcijos prekės
Virtuvė, kurioje stalas ir lentynos papuošti daiktais iš kolekcijos KÖSSEBÄR: stiklainiais, krepšeliais, virtuviniais rankšluosčiais, prijuostėmis ir pan.

Naminės gėrybės – paprasta kaip 1, 2, 3!

Žmogus stovi virtuvėje, prie darbastalio su stalčiais ir atviromis lentynomis, ir laiko rankoje iš tuopos medienos pintą derliaus krepšį KÖSSEBÄR, pilną daržovių.

1. Rinkite

Čiupkite į rankas derliaus krepšį KÖSSEBÄR ir eime ieškoti vaisių, daržovių, uogų, grybų, žolelių ir gėlių. Kiekvienas vasaros subrandintas žiedlapis, kekė ar ryšulėlis namuose gali virsti nuostabiomis vaišėmis.

2. Konservuokite

Metas pasiraityti rankoves užsirišti prijuostę ir imtis darbo: raugintos daržovės, marinatai ir uogienės patys nepasigamins! Indai iš kolekcijos KÖSSEBÄR, šiek tiek cukraus arba druskos – ir švieži gamtos turtai kaipmat nuguls į stiklainius, kad ilgai džiugintų jus ir namiškius.
Ant bambukinio darbastalio, šalia kitų įvairių formų stiklainių su maistu ir gėrimais, stovi stiklinis indas KÖSSEBÄR su dangteliu.
Stiklinis indas KÖSSEBÄR su dangčiu ir konservuoti paruoštomis daržovėmis stovi ant bambukinio stalviršio, šalia stiklinio butelio su raudonomis sultimis.
Virtuvėje, ant bambukinio stalviršio, stovi du stikliniai buteliai KÖSSEBÄR: vienas iki viršaus pripildytas šviežiai spaustų citrinų sulčių, kitas – tik iš dalies.

Nuo tekstilės ir indelių iki dovanų maišelių...

Du maisto džiovinimo padėklai KÖSSEBÄR su raudonosiomis aitriosiomis paprikomis, šviežiomis žolelėmis ir riekelėmis supjaustytais pievagrybiais, paruoštais džiovinti.

„Dailūs rankų darbo padėklai, kuriuos sukūriau kolekcijai KÖSSEBÄR, padės ilgiau išsaugoti žolelių, vaisių, uogų ir grybų skonį, juos džiovinant. Taip, kaip buvo daroma kadaise, kol namuose dar nebuvo šaldytuvų ir šaldiklių“.

Dizaineris Mikaelis Axelssonas

3. Dovanokite

Nėra nieko nuoširdesnio už dovanas, kurias pagaminate patys. Tad kodėl gi neįteikus mylimiems žmonėms stiklainio, pilno vasaros prisiminimų? Naminės uogienės ir marinuotos daržovės sušildys širdį net šalčiausią dieną. O jei dar papuošite kiekvieną stiklainiuką ranka užrašytomis etiketėmis arba supakuosite viską į dailius dovanų maišelius... Sezono skoniai galės keliauti iš vienų namų į kitus.
Trys raštuoti dovanų maišeliai KÖSSEBÄR – raudonas, rožinis ir geltonas – stovi ant medinio stalo, pripildyti stiklainių, buteliukų ir smulkių dovanų. Aplink mėtosi kaspinai, žirklės ir pakavimo reikmenys.
Žmogus laiko rankose gėlių puokštelę ir tris stiklinius indelius KÖSSEBÄR, pripildytus įvairių konservuotų gėrybių.
Ant medinio stalviršio stovi mažas stiklinis indelis su uogiene, papuoštas balta etikete KÖSSEBÄR su ranka piešta raudona širdele. Aplink stiklainį guli daugiau etikečių ir geltonas dovanų maišelis su baltų gėlyčių raštais.

Grįžti į prekės puslapį
+
X

Pranešimas apie pasikeitusį likutį

Pirmieji sužinokite, kada jūsų norima prekė [itemName] vėl bus prekyboje.

Puiku! Dabar tiesiog laukite pranešimo.

Kai prekės [itemName] likutis sandėlyje bus pakankamas, pranešime jums el. paštu.