Paspauskite, kad padidintumėte

SILL SENAP

marinuota silkė su garstyčių padažu, 250 g

2,19

Prekės kodas: 901.010.33

Daugiau informacijos apie prekę
Jūsų mėgstamų prekių sąraše


Galima derinti su

SJÖRAPPORT

marinuotos šaltai rūkytos lašišos, sertifikuota ASC/šaldytas produktas

8,49

SJÖRAPPORT

krevetės be kiautų, sertifikuota MSC/šaldytas produktas

7,99


Prekės informacija

Pagrindinės savybės

Silkė tradiciškai patiekiama kaip atskiras patiekalas su virtomis bulvėmis ir grietine su laiškiniais česnakais. Per priešpiečius – su trapia duonele ir griežinėliais pjaustytu virtu kiaušiniu. Per vakarėlius – kaip užkandis su rugine duona.

Tikra švediška klasika – gardūs silkės gabaliukai švelniame garstyčių padaže.

Marinuota silkė yra paruošta valgyti. Šio delikateso nereikia ruošti, todėl tobulai tinka kaip greitas pietų užkandis arba lengvesnės vakarienės patiekalas.

Kalėdų, Velykų ir vidurvasario šventei padengto stalo švedai neįsivaizduoja be silkės. Mielai ją valgo ir kiekvieną dieną.

Tradiciškai silkė užpilama druskos ir acto marinatu, į kurį dedami įvairūs priedai ir krapai. Taip paruošta žuvis išsilaiko ilgiau ir yra gardesnė. Dažniausiai marinavimui naudojami svogūnai, krapai, garstyčios, česnakai ir ikrai.

Šis produktas atitinka MSC visuotinio išteklių tausojimo standarto reikalavimus.

Gardūs silkės gabaliukai švelniame garstyčių padaže yra švediškas delikatesas, kuris paruoštas valgyti, nereikia nei virti nei kepti. Sertifikuota MSC.

Surinktos prekės dydis

Sausasis svoris:250 g
Grynasis svoris:250 g

Pakuotės dydis ir svoris


Prekės kodas: 901.010.33
Pakuotės: 1
Ilgis: 9 cm
Plotis:
Aukštis:
Bendrasis svoris: 0,25 kg
Grynasis svoris: 0,25 kg
Skersmuo: 7 cm

Vieta parduotuvėje

Ieškoti parduotuvėje

1 x SILL SENAP marinuota silkė su garstyčių padažu Prekės kodas: 901.010.33 1 pakuotė(s)
Ieškokite At - v skyriuje

Kalėdoms pasiruošę

Kalėdų stalą padenkite tradicinėmis švediškomis vaišėmis: kumpis, mėsos kukuliai, dešrelės, silkės ir kiti jau paruošti skanėstai laukia jūsų Švediškų maisto prekių parduotuvėje. Lieka tik pasikviesti draugų – laukia tikrų tikriausia puota!

Tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms

Per Kalėdas, Velykas ir tradicinę vidurvasario šventę ant švedų pietų stalo būtinai turi būti įvairių rūšių marinuotos silkės, tačiau silkę švedai mėgsta ne tik per šventes. Silkės marinavimas druskoje ir acte, pridedant įvairių papildomų ingredientų ir prieskonių, yra būdas tiek išlaikyti žuvį ilgiau šviežią, tiek ją paskaninti. Dažniausiai marinavimui naudojami svogūnai, krapai, garstyčios, česnakai ir ikrai. Mūsų MSC sertifikuotą silkę patiekite su virtomis bulvėmis, grietine ir laiškiniais česnakais – tiks ir šventei, ir kasdienai.

Marinuota silkė kreminiame garstyčių padaže

Per Kalėdas, Velykas ir tradicinę vidurvasario šventę ant švedų pietų stalo būtinai turi būti įvairių rūšių marinuotos silkės, tačiau silkę švedai mėgsta ne tik per šventes. SILL SENAP yra marinuojama švelniame ir gardžiame garstyčių padaže, todėl paruošta valgyti. Silkę garstyčių marinate patiekite kaip užkandį arba su klasikiniu švedišku garnyru – virtomis bulvėmis ir grietine su laiškiniais česnakais. Arba tiesiog dėkite ant duonos riekės ar trapios duonelės, šalia griežinėliais pjaustyto virto kiaušinio.

Susisiekite su mumis

Kreipkitės, jei turite klausimų

Neseniai žiūrėtos prekės

-




X

Pranešimas apie pasikeitusį likutį

Pirmieji sužinokite, kada jūsų norima prekė [itemName] vėl bus prekyboje.

Puiku! Dabar tiesiog laukite pranešimo.

Kai prekės [itemName] likutis sandėlyje bus pakankamas, pranešime jums el. paštu.