Rugpjūčio 23 d. minima, ko gero, skaniausia metų šventė – Švediškų kukulių diena. Tik nesakykite, kad neketinote jos švęsti... Geriau prisijunkite prie mūsų – esame paruošę daugybę gardžių staigmenų.
Kada? Rugpjūčio 23 d., nuo 12 iki 19 val. Kur? IKEA Vilnius, IKEA Kaunas, IKEA Klaipėda.
Ar kada svarstėte, koks jausmas būti švediško kukulio kailyje? Paklauskite mūsų draugo Kukulio! Jis kantriai lauks lauks norinčių kartu nusifotografuoti, o po nuotaikingos fotosesijos momentinę nuotrauką gausite dovanų.
Kur? Vilniaus parduotuvėje, prie įėjimo.
Kukulis, kukulesnis, kukuliausias!
Susitikime prie fotosienelės, kur su visa šeima galėsite „pasimatuoti“, ką reiškia būti švediškais kukuliais. O smagias akimirkas momentinėse nuotraukose įamžins mūsų fotografas.
Kur? Prekių užsakymo vietose Kaune ir Klaipėdoje.
Ypatingos šefo vaišės
Klasikinių švediškų kukulių su bulvių koše, ruduoju padažu ir bruknių uogiene turbūt jau esate valgę ne kartą. Tačiau šventės proga mūsų restorano šefas paruošė šį tą dar neragauto. Smalsu, kas tai? Atvykite į naujo patiekalo degustaciją.
Kur? Švediškame restorane.
Skaniausių kukulių rinkimai
Jei dar nežinote, kurie iš švediškų kukulių jums skaniausi, būtinai užsukite į degustaciją ir paragaukite visų keturių rūšių, o išsirinkę labiausiai patikusius, atiduokite savo balsą už juos.
Kur? Švediškų maisto prekių parduotuvėje Vilniuje, prekių užsakymo vietose Kaune ir Klaipėdoje.
Kukuliškos tatuiruotės
Atvykę į Vilniaus parduotuvę, dairykitės mūsų pliušinių draugų: Meškiukas, Širdelė, Kukulis ir Bandelė vaikams dalins linksmas klijuojamas tatuiruotes su švediškų kukulių atvaizdais.
Kur? Vilniaus parduotuvėje, prie įėjimo.
Švediją primenantis skonis
Jei reikėtų pasakyti, koks patiekalas labiausiai primena Švediją, mums tai būtų mėsos kukuliai HUVUDROLL. Jie pradėti gaminti dar 1985 metais ir nuo to laiko susilaukė populiarumo visame pasaulyje, tačiau ilgainiui supratome, kad vieno skonio negana. Taip šalia klasikinių jautienos ir kiaulienos kukulių atsirado švelnaus skonio vištienos, gardūs daržovių ir tvarūs augaliniai, kurių skonis visai kaip mėsos.
Tas pats ingredientas – šimtai skirtingų skonių
Kepti orkaitėje, apskrudinti keptuvėje, virti sultinyje, suverti ant iešmelių, aplieti karštu padažu arba bruknių uogiene, patiekti su daržovėmis ar makaronais… Galėtume tęsti ir tęsti, nes švediški kukuliai gali būti visokie. O kokie patinka mums? Paprašėme savo darbuotojų pasidalinti firminiais receptais – dabar juos galite išbandyti ir jūs!