Paspauskite, kad padidintumėte

Nauja
žemesnė
kaina

IKEA 365+

puodelis, 36 cl, skaidrus stiklas

Ankstesnė kaina 3,99

1,99

Prekės kodas: 902.797.24

Daugiau informacijos apie prekę Atraskite kolekciją IKEA 365+

Prekių pristatymo kaina: 9,90

Pristatymo kaina nuo 9,90Apskaičiuoti tiksliau

36 cl
  • 24 cl
  • 36 cl
Kiekis: - +
Jūsų mėgstamų prekių sąraše
 

Galima įsigyti internetu



Galima derinti su

IKEA 365+

padėkliukas, 10 cm, kamštiena

1,79 / 2 vnt.

Yra daugiau variantų

DRAGON

šaukštas, 17 cm, nerūdijantis plienas

Ankstesnė kaina 5,99

4,99 / 6 vnt.

RIKLIG

arbatinukas, 1.5 l, stiklas

13,99

Yra daugiau variantų

UPPHETTA

kavinukas-arbatinukas, 1 l, stiklas/nerūdijantis plienas

12,99

Yra daugiau variantų

IKEA 365+

kavinukas-arbatinukas, 1 l, skaidrus stiklas/nerūdijantis plienas

14,99

BLOMNING

kavos-arbatžolių indas, 10x10x10 cm

2,99

Yra daugiau variantų

BLOMNING

kavos-arbatžolių indas, 11x7x20 cm

3,99

Yra daugiau variantų

HUVUDTÅG

kavos matavimo kaušelis, nerūdijantis plienas

1,99

SAKKUNNIG

sietelis, šviesi žalia/mėlyna

3,49 / 2 vnt.

UPPHETTA

kavinukas-arbatinukas, 0.4 l, stiklas/nerūdijantis plienas

9,99

Yra daugiau variantų

RIKLIG

arbatinukas, 0.6 l, stiklas

8,99

Yra daugiau variantų

ÄNGSBLÅVINGE

sietelis, nerūdijantis plienas

3,99 / 2 vnt.


Prekės informacija

Pagrindinės savybės

Stikliniame puodelyje lengviau matyti, ar užplikyta arbata yra reikiamo stiprumo.

Indai IKEA 365+ yra viskas, ko reikia kasdienai ir per šventes. RInkitės kasdienį paprastumą arba pagyvinkite juos spalvomis ir priedais. Pagaminti iš grūdintojo stiklo, todėl tinka karštiesiems ir šaltiesiems gėrimams.

Surinktos prekės dydis

Aukštis:9 cm
Talpa:36 cl

Pakuotės dydis ir svoris


Prekės kodas: 902.797.24
Pakuotės: 1
Ilgis: 14 cm
Plotis: 10 cm
Aukštis: 9 cm
Bendrasis svoris: 0,36 kg
Grynasis svoris: 0,36 kg

Vieta parduotuvėje

Ieškoti parduotuvėje

1 x IKEA 365+ puodelis Prekės kodas: 902.797.24 1 pakuotė(s)
Ieškokite 1 a., Indų ir stalo serviravimo skyriuje

Priežiūros nurodymai

Galima naudoti mikrobangų krosnelėje.
Galima plauti indaplovėje.

Naudinga žinoti

Galima papildyti 10 cm padėkliuku IKEA 365+.

Išplaukite prieš naudodami pirmą kartą.

Šio gaminio sudėtyje esančias medžiagas galima perdirbti. Pasidomėkite perdirbimo taisyklėmis ir galimybėmis savo šalyje.

Atsargiai elkitės su grūdintu stiklu! Pažeidus jo kraštą ar subraižius paviršių, stiklas gali įtrūkti ar staiga skilti. Šis stiklas dūžta į smulkias neaštrias šukes.

Kiekvieną metų dieną

Serijos IKEA 365+ indus paprasta ir patogu naudoti mėgautis bet kokiu maistu ir gėrimais. Klasikinio ir laikui nepavaldaus dizaino indus galite naudoti pagal poreikį tiek kasdien visus metus, tiek ir specialiomis progomis. Šie indai jums labai pravers, ne

Ši serija IKEA 365+ pasižymi viskuo, kas, mūsų nuomone, būdinga kokybiškiems kasdien naudojamiems daiktams. Nesenstančios klasikinės spalvos ir formos. Pagaminti iš patvarių medžiagų, todėl skirti dažnai naudoti. Daugybė sumanių detalių, kad maistą ruošti kiekvieną metų dieną būtų paprasčiau ir maloniau. Tikimės, kad pritariate.

Taurės ir stiklinės kiekvienai progai

Vyno taurės, iš kurių galima gerti alų. Stiklinės ne tik vandeniui, bet ir kavai, arbatai ar desertui patiekti. Stikliniai indai IKEA 365+ yra ypač funkcionalūs, tinkami įvairioms progoms bei skirtingiems gėrimams. Tikri favoritai – kasdien, metai iš metų.

Skirti naudoti dažnai

Stiklo indai IKEA 365+ pritaikyti naudoti kasdien. Jie yra ilgaamžiai ir atsparūs smūgiams, nes pagaminti iš kruopščiai atrinkto grūdinto stiklo. Todėl galite juos plauti indaplovėje, pilti į juos karštus gėrimus ir drąsiai kasdien naudoti bet kokiems tik

Dizaineriai Henrik Preutz, Wiebke Braasch, Ola Wihlborg ir Nike Karlsson

„Kurdami serijos IKEA 365+ stiklo indus įkvėpimo sėmėmės iš kasdienių dalykų, bet nepamiršome ir pasaulinių tendencijų. Todėl mums pavyko sukurti paprasto dizaino, bet funkcionalių indų seriją. Norime, kad juos namuose naudotumėte kasdien 365 dienas per m

Kas yra stiklas?

Stiklas daugiausia gaminamas iš smėlio, sodos ir klinčių, išlydytų aukštoje temperatūroje. Grūdinant ar naudojant įvairius priedus gaunamas itin tvirtas ir smūgiams atsparus stiklas, kurį, kai kuriais atvejais, galima iškart perkelti iš šaldiklio į orkaitę ir jis nesutrūkinėja. Didelis privalumas yra tai, kad stiklą galima perdirbti vėl ir vėl, o jo kokybė neblogėja. Be to, perdirbtam stiklui išlydyti reikia daug mažiau energijos nei naujoms žaliavoms. Mūsų tikslas – galiausiai savo asortimente naudoti tik perdirbtą stiklą.

Dizaineris

Preutz/Wihlborg/Braasch/Karlsson

Medžiagos

Grūdintas stiklas

Susisiekite su mumis

Kreipkitės, jei turite klausimų

Patinka IKEA 365+?

Puodai, keptuvės, lėkštės, dubenėliai ir puodeliai, prieskonių indeliai, stikliniai grafinai, peiliai, šakutės ir dėžutės vakarienės likučiams... O, taip! Indų serijoje IKEA 365+ rasite visus indus ir įrankius, kurių gali prireikti – kasdien, 365 dienas per metus.

 

IDĖJOS ir įkvėpimas

„Namų idėja su IKEA“: naujas kambarys jaunuoliui ir visoms jo veikloms
„Namų idėja su IKEA“: naujas kambarys jaunuoliui ir visoms jo veikloms

Šią savaitę kviečiame susipažinti su linksma ir energinga Dirmantų šeima iš Vilniaus. Penkių kambarių bute jie gyvena penkiese ir kiekvienas iš brolių turi po atskirą kambarį, tačiau vyresnėliui pasisekė mažiausiai – atnaujinus visus namus, jo kambarys taip ir liko neremontuotas. Dvyliktokas Andrius yra labai aktyvus jaunuolis, kuria vaizdo tinklaraštį apie žvejybą ir turi daug kitų pomėgių. Tačiau kaip mažame kambaryje rasti vietos jiems visiems? Atsakymo kartu su Andriumi ieškojo IKEA interjero dizainerė Asta.

„Namų idėja su IKEA“: nuo apleisto kambario iki jaukios svetainės
„Namų idėja su IKEA“: nuo apleisto kambario iki jaukios svetainės

Daug smagiau laukti Kalėdų žinant, kad namai pasiruošę priimti svečius, tiesa? Kaip tik dėl to šios savaitės herojė Jurgita iš Klaipėdos ir nutarė artėjant šventėms atnaujinti savo apleistą svetainę. O IKEA interjero dizainerė Raimonda mielai padėjo jai tai įgyvendinti. Įvertinkite pokyčius, o dar daugiau idėjų ir naudingų patarimų namams ieškokite IKEA e. kataloge.

Linkime sukurti ypatingą šventę ant stalo
Linkime sukurti ypatingą šventę ant stalo

Per šių metų šventes daugiau laiko praleisime namuose, tad tikrai norėsis, kad jie būtų kuo jaukesni ir puošnesni. Jei per Kalėdas planuojate pasikviesti gimines ar draugų, štai keletas idėjų, kaip galite padengti vakarienės stalą, kad visi – įskaitant ne tik svečius, bet ir jus pačius – liktų sužavėti.

Nei pridėsi, nei atimsi
Nei pridėsi, nei atimsi

Susipažinkite su pora, kuri miesto šurmulį nutarė iškeisti į lėtesnį, paprastesnį ir sąmoningesnį gyvenimą. Keisti požiūrį jiedu pradėjo dar iki susilaukdami kūdikio, o šeimai pagausėjus tik dar kartą įsitikino, kad naujasis gyvenimo būdas yra tai, apie ką visada svajojo. Jų mažas, bet labai jaukus butas apstatytas paprastai ir taupiai: čia yra tik tie baldai ir daiktai, kurių jaunai šeimai tikrai reikia, o viskas įsigyta už stebėtinai žemą kainą.

Tvarūs mainai: gaunu daugiau,  nes kai ko atsisakau
Tvarūs mainai: gaunu daugiau, nes kai ko atsisakau

Kur prasideda geresnis pasaulis? Namuose. Ar tie namai gali būti jūsų? Žinoma! Ar gyventi tvariai sudėtinga? Tikrai ne. Judėti tvaresnio gyvenimo link galima palengva, nes kiekvienas, net ir labai mažas žingsnelis, prisideda prie kilnaus rezultato. Pasisemkite idėjų ir pradėkite jau šiandien – tai labai lengva.

Jūsų šilta ir jauki svetainė
Jūsų šilta ir jauki svetainė

Dabar tas metų laikas, kai ypač norisi šilumos ir jaukumo. Kai supranti, kaip svarbu atrasti ryšį su savimi ir savais: ne tik artimaisiais, bet ir namais. Todėl šį sezoną kviečiame jus mėgautis magišku buvimu kartu, kas tai bebūtų – vakaras dviese ar būrys svečų prie šventėms padengto stalo. Dabar pats laikas pripildyti namus jaukaus džiaugsmo, tad kodėl gi nepradėjus nuo svetainės?

Jei apsigalvojote – grąžinkite!

Jei gavę internetu pirktas prekes nesate jomis patenkinti, galite grąžinti jas kartu su pirkimo kvitu per 90 dienų. Prekės turi būti originalioje pakuotėje, nesurinktos ir nenaudotos.

No questions, no hassle, no fear of buying online. You can even request a refund online.

IKEA prekių grąžinimo taisyklės


Neseniai žiūrėtos prekės

-




X

Pranešimas apie pasikeitusį likutį

Pirmieji sužinokite, kada jūsų norima prekė [itemName] vėl bus prekyboje.

Puiku! Dabar tiesiog laukite pranešimo.

Kai prekės [itemName] likutis sandėlyje bus pakankamas, pranešime jums el. paštu.