Paspauskite, kad padidintumėte

SKÅDIS

perforuotoji lenta, 76x56 cm, balta

17 €

Prekės kodas: 103.216.18

Daugiau informacijos apie prekę Atraskite kolekciją SKÅDIS
76x56 cm
  • 56x56 cm
  • 76x56 cm
  • 36x56 cm
Kiekis: - +
Jūsų mėgstamų prekių sąraše
 

Šiuo metu negalima įsigyti internetu



Galima derinti su

SKÅDIS

spaustukas, balta

3 € / 2 vnt.

SKÅDIS

jungtis, balta

5 € / 2 vnt.

SKÅDIS

indas su dangčiu, balta

10 € / 3 vnt.

Yra daugiau variantų

SKÅDIS

indelis, balta

3 €

Yra daugiau variantų

SKÅDIS

kabliukas, balta

2 € / 2 vnt.

Yra daugiau variantų

SKÅDIS

kabliukas, balta

2 € / 5 vnt.

Yra daugiau variantų

SKÅDIS

lentyna, balta

5 €

SKÅDIS

elastinė virvė, juoda

3 € / 3 vnt.

SKÅDIS

indelis, juoda

3 €

SKÅDIS

spintos jungiamoji detalė, balta

3 €

SKÅDIS

spaustukas, juoda

3 € / 2 vnt.


Prekės informacija

Pagrindinės savybės

Papildomai išsirinkę reikmenų SKÅDIS susikursite įvairius poreikius atitinkančių daiktų laikymo derinių.

Perforuotąją lentą galite tvirtinti prie sienos arba rašomojo stalo naudodami tvirtinimo detales (parduodamos atskirai).

Ant vienos ar kelių lentų derinio patogu tvarkingai sukabinti ir laikyti visus nedidelius elektronikos įtaisus.

Naudodami serijos SKÅDIS perforuotąją lentą ir reikmenis daiktus greitai susitvarkysite ir lengvai juos rasite. Pravers bet kuriame kambaryje.

Naudojama iš abiejų pusių, todėl patogu įrengti kaip stalinę pertvarą.

Pravers, kai norėsite susitvarkyti įvairius mažmožius ir turėti juos po ranka tiek namų biure, tiek vonios kambaryje, prieškambaryje ar virtuvėje. Su serijos SKÅDIS aksesuarais tvarkingas daiktų laikymas – malonus rūpestis.

Surinktos prekės dydis

Plotis:76 cm
Aukštis:56 cm

Pakuotės dydis ir svoris


Prekės kodas: 103.216.18
Pakuotės: 1
Ilgis: 77 cm
Plotis: 60 cm
Aukštis: 2 cm
Bendrasis svoris: 2,50 kg
Grynasis svoris: 2,13 kg

Vieta parduotuvėje

Ieškoti parduotuvėje

1 x SKÅDIS perforuotoji lenta Prekės kodas: 103.216.18 1 pakuotė(s)
Ieškokite 1 a., Namų apyvokos skyriuje

Priežiūros nurodymai

Valyti drėgna šluoste.
Valyti švaria, sausa šluoste.

Naudinga žinoti

Rinkinyje yra sieninis laikiklis.

Skirtingų tipų sienoms reikalingos skirtingos tvirtinimo detalės. Naudokite jūsų namų sienoms tinkančias tvirtinimo detales (parduodamos atskirai).

Atskiras gaminio dalis galima perdirbti ar panaudoti energijos regeneracijai.

Galima įrengti vonios kambaryje.

Namus išgelbėsiantis sprendimas

Daiktų laikymo reikmenis SKÅDIS galite derinti kaip panorėję. Jei apsigalvosite, jokia bėda – lengvai pakeisite priedus ir susikursite naujus derinius. Galite tvirtinti prie rašomojo stalo arba lentynos: pastatykite arba pakabinkite.

Daiktų laikymo sistema ALGOT

Daiktų laikymo reikmenys SKÅDIS tokie universalūs, kad tiks daug kam ir daug kur namuose, ir ne tik juose. Pavyzdžiui, galite įrengti derinį SKÅDIS vonios kambaryje dantų šepetėliams ir papuošalams laikyti, virtuvėje prieskoniams ir virtuviniams reikmenim

Sukūrėme keletas pavyzdžių, kokie gali būti deriniai SKÅDIS. Pasirinkite patikusį arba pasisemkite įkvėpimo ir sukurkite savo derinį.

Galite susikurti savo SKÅDIS derinį: pasirinkite norimo dydžio perforuotąją lentą ir reikalingus priedus. Jei norėsite jį performuoti, papildyti naujais reikmenimis – jokia bėda, užtruksite vos kelias akimirkas, nes reikmenis tereikia užkabinti arba nukab

SKÅDIS galite tvirtinti trimis skirtingais būdais, atsižvelgdami į derinių paskirtį.

Rinkinyje su perforuotąja lenta SKÅDIS rasite sieninį tvirtinimo profilį. Šį profilį reikia prisukti prie sienos varžtais, parinktais pagal sienos tipą (varžtų rinkinyje nėra).

Jei nenorite gręžti sienos, perforuotą lentą SKÅDIS pritvirtinkite prie rašomojo stalo arba lentynos: pastatykite arba pakabinkite. Tam jums prireiks jungties SKÅDIS.

Daiktų laikymo sistemoje SKÅDIS taip pat galite tvirtinti daiktų laikymo reikmenis SKÅDIS – tereikia jungčių SKÅDIS.

Kas yra medienos plaušų plokštė?

Medienos plaušų plokštės yra stabili ir patvari medžiaga, gaminama iš medienos pramonėje atlikusios medienos. Iš išorės šios plokštės dengiamos patvariu dažų arba laminato sluoksniu. Įvairių rūšių plaušų plokštės, pavyzdžiui, HDF ir MDF, iš esmės skiriasi storiu ir tuo, kiek yra atsparios poveikiui. Nuo to priklauso, ar jas naudosime lovų rėmams, sofų rėmams, virtuviniams fasadams, spintų durims, ar kažkam visiškai kitkam.

Dizaineris

Eva Lilja Löwenhielm

Medžiagos

Medžiaga:
Plaušų plokštė, Akriliniai dažai
Metalinės dalys:
Plienas, Miltelinė danga

Surinkimo instrukcijos

Atsisiųsite tik naujausias dokumentų versijas, todėl kartais gali pasitaikyti neatitikimų tarp interneto svetainėje patalpintų ir kartu su prekėmis gautų dokumentų.

Susisiekite su mumis

Kreipkitės, jei turite klausimų

Patinka SKÅDIS?

Daiktų laikymo reikmenys SKÅDIS tokie universalūs, kad tiks daug kur namuose, ir ne tik juose. Sieninė lenta su aksesuarais pravers vonios kambaryje – dantų šepetėliams ir papuošalams laikyti, virtuvėje – prieskoniams ir virtuviniams reikmenims, ar garaže – įrankiams ir varžtams susidėti. Panaudojimo galimybės begalinės, tik sugalvokite kur ir kam.

 

IDĖJOS ir įkvėpimas

Prieš ir po: pokyčiai jaunos šeimos namuose
Prieš ir po: pokyčiai jaunos šeimos namuose

Susipažinkite su pirmąja televizijos projekto „NAMŲ IDĖJA su IKEA“ šeima. Vieno kambario bute jie gyvena keturiese: tėtis Aistis, mama Rima, jų mažylis Elijus ir augintinis Ruku. Atnaujinti svarbiausią buto kambarį šeimai padėjo IKEA interjero dizainerė Eimantė Nemanė.

Prieš ir po: ryškūs pokyčiai šeimos garaže
Prieš ir po: ryškūs pokyčiai šeimos garaže

Nors svečius įprasta priimti svetainėje, šį kartą televizijos projektas „NAMŲ IDĖJA su IKEA“ kviečia jus užsukti į garažą – svarbią namų patalpą, kurioje ypač daug laiko praleidžia šios savaitės herojus Stasys, o visai neseniai trumpam buvo apsistojęs ir IKEA interjero dizaineris Mantvydas Breivė.

Studentiškas gyvenimas: idėjos ir sprendimai
Studentiškas gyvenimas: idėjos ir sprendimai

Kol būsimi ir esami studentai po truputį grįžta į studentišką kasdienybę, mes dalijamės patarimais, kaip prisijaukinti naują gyvenamąją vietą ir ką daryti, kad net laikinas būstas taptų namais.

Kalėdų eglė: nebūtinai skarota, nebūtinai žalia
Kalėdų eglė: nebūtinai skarota, nebūtinai žalia

Sunku įsivaizduoti Kalėdas be eglės, todėl kasmet, artėjant šventėms, kyla tas pats klausimas: kokią rinktis – mišku kvepiančią gyvą ar mažiau priežiūros reikalaujančią dirbtinę? Jeigu negalite apsispręsti, yra ir trečias variantas. Šiais metais būkite originalūs – linkime, kad jūsų namus papuoštų kitokia eglutė.

„Namų idėja su IKEA“: darbo kambarys svetainėje
„Namų idėja su IKEA“: darbo kambarys svetainėje

Šeimos svetainė ar darbo kambarys ir vyro dirbtuvės... Iš tiesų rinktis nebūtina, nes viename kambaryje kuo puikiausiai gali tilpti abu. Netikite? Pažiūrėkite, kaip šias dvi erdves sujungė IKEA interjero dizainerė Justina Koskauskė.

Visas gyvenimas namuose
Visas gyvenimas namuose

Namuose galima veikti daugybę dalykų: ne tik suktis buityje, bet ir patogiai dirbti, virtualiai bendrauti, pramogauti ar atrasti naują hobį. O smagiausia, kad tam visai nereikia išlaidauti.

„Namų idėja su IKEA“: naujas kambarys jaunuoliui ir visoms jo veikloms
„Namų idėja su IKEA“: naujas kambarys jaunuoliui ir visoms jo veikloms

Šią savaitę kviečiame susipažinti su linksma ir energinga Dirmantų šeima iš Vilniaus. Penkių kambarių bute jie gyvena penkiese ir kiekvienas iš brolių turi po atskirą kambarį, tačiau vyresnėliui pasisekė mažiausiai – atnaujinus visus namus, jo kambarys taip ir liko neremontuotas. Dvyliktokas Andrius yra labai aktyvus jaunuolis, kuria vaizdo tinklaraštį apie žvejybą ir turi daug kitų pomėgių. Tačiau kaip mažame kambaryje rasti vietos jiems visiems? Atsakymo kartu su Andriumi ieškojo IKEA interjero dizainerė Asta.

„Namų idėja su IKEA“: erdvė skirtingiems pomėgiams ir asmenybėms
„Namų idėja su IKEA“: erdvė skirtingiems pomėgiams ir asmenybėms

15 metų Justė ir 17 metų Jokūbas dalijasi vienu kambariu, kuriame dvi augančios asmenybės sunkiai išsitenka. Justė šoka ir augina gėles, Jokūbas mėgsta važinėtis riedlente ir pats jas gaminti, abu turi daug su pomėgiais susijusių daiktų ir, deja, mažokai erdvės jiems visiems sutalpinti. Todėl paauglių tėvai kreipėsi pagalbos į IKEA interjero dizainerę Dovilę. Įvertinkite pokyčius, o dar daugiau idėjų ir naudingų patarimų namams ieškokite IKEA e. kataloge.

IKEA tyrimas „Gyvenimas namuose 2020“
IKEA tyrimas „Gyvenimas namuose 2020“

Tikime, kad namai yra pati svarbiausia vieta pasaulyje. Todėl kasmet visose IKEA veiklos šalyse atliekame tyrimą „Gyvenimas namuose“, padedantį sužinoti, kaip žmonės gyvena ir kaip galime padaryti jų gyvenimą gražesnį.

Kaip visos šeimos pomėgius sutalpinti namuose?
Kaip visos šeimos pomėgius sutalpinti namuose?

Be visų veiklų, kurias pastaruoju metu perkėlėme į namus, čia persikėlė ir mūsų pomėgiai. Atlikę tyrimą, sužinojome, kad apie privačią erdvę mėgstamai veiklai namuose svajoja net 38 % Lietuvos gyventojų. O mūsų interjero dizainerė Eglė dalijasi idėjomis ir patarimais, kaip tokią įsirengti be didelių išlaidų ar pastangų.

Prieš ir po: ryškūs pokyčiai šeimos krizių centre
Prieš ir po: ryškūs pokyčiai šeimos krizių centre

Kviečiame jus užsukti į Kauno miesto socialinių paslaugų centro Šeimos krizių centrą, kur kartu su interjero dizainere Ūla ir kitais IKEA darbuotojais tęsiame pradėtus darbus – toliau kuriame jaukias gyvenamąsias erdves šeimoms, kurios laikinai saugių namų neturi. Tai jau antrasis pokyčių etapas, kurio metu atnaujinome dar tris gyvenamuosius kambarius, šeimų laisvalaikio erdvę ir bendrą virtuvę.

Interjero dizainerė pataria: tvarios ir nebrangios idėjos namams
Interjero dizainerė pataria: tvarios ir nebrangios idėjos namams

„Noriu įsirengti namus tvariai, bet negaliu skirti tam daug pinigų. Ką daryti?“ Įprasta manyti, kad aplinką tausojantis gyvenimas brangiai kainuoja, tačiau tai visai ne tiesa. Įsirengti gražius, jaukius ir spalvingus namus galite taip, kad patiktų ir jums, ir planetai, ir piniginei. Su interjero dizainere Chiara Effroi Lutteri kalbamės apie jos įrengtą ryškų, praktišką ir tvarų butą už labai nedidelę kainą.

Prieš ir po: kambarys, kurio galėtų pavydėti net princesės
Prieš ir po: kambarys, kurio galėtų pavydėti net princesės

Šią savaitę į svečius mus pasikvietė Kamilė ir Gabija – dvi sesutės, kurios dalijasi vienu kambariu. Mergaitėms augant, nedidelis kambarys tapo ankštokas, todėl vyresnėlis brolis užleido joms savąjį. Pažiūrėkite, kaip interjero dizainerei Gabrielei pavyko buvusią paauglio erdvę pritaikyti dviem nuostabioms mergaitėms.

Interjero dizaineris pataria: namai, kurie atspindi jus
Interjero dizaineris pataria: namai, kurie atspindi jus

„Su antrąja puse kraustomės į naujus namus ir norime juos įsirengti taip, kad atitiktų mūsų gyvenimo būdą.“ Kai namai prisitaiko prie jūsų ritmo ir poreikių, kasdienis gyvenimas tampa kur kas paprastesnis. Norėdami jums padėti tokius įsirengti, pakalbinome vieną iš IKEA interjero dizainerių.

Pokyčiai IKEA ekspozicijoje: veiklios šeimos svetainė ir virtuvė
Pokyčiai IKEA ekspozicijoje: veiklios šeimos svetainė ir virtuvė

Norime nuolat jus įkvėpti gyventi gražiau, todėl parduotuvės ekspozicijoje bent kartą per metus atnaujiname pirmuosius penkis kambarius. Visai neseniai pokyčių sulaukė ir ši su virtuve sujungta svetainė, kurios interjerą kūrė mūsų interjero dizaineris Mantvydas.

Maži, bet savarankiški: kaip pritaikyti namus vaikams?
Maži, bet savarankiški: kaip pritaikyti namus vaikams?

Kompaktiškas butas, įrengtas galvojant apie vaiko poreikius – ideali vieta augti ir mokytis savarankiškumo. Beveik viskas čia laikoma taip, kad būtų lengva pasiekti be tėvų pagalbos. Tai reiškia, kad žaisti, kurti ir tvarkytis galima ne tik drauge, bet ir atskirai. 

Patarimai ir idėjos vaikų kambariui
Patarimai ir idėjos vaikų kambariui

Turime naudingų patarimų jūsų vaiko kambariui: nuo saugių pirmųjų mažylio dienų iki daiktų laikymo sprendimų ir idėjų, kaip pritaikyti erdvę jam augant, kad namuose būtų gera žaisti, tvarkytis ir gyventi visiems – net patiems mažiausiems.

Ir netvarkos kaip nebūta
Ir netvarkos kaip nebūta

Turime daugybę paprastų ir nebrangių sprendimų, su kuriais daiktai be vietos taps praeitimi. Vienas iš jų – vežimėlis NISSAFORS, kurį juokais vadiname redaktoriumi. Kodėl? Ogi todėl, kad jis lengvai išbrauks netvarką iš bet kurio jūsų namų kampelio.

Jei apsigalvojote – grąžinkite!

Jei gavę internetu pirktas prekes nesate jomis patenkinti, galite grąžinti jas kartu su pirkimo kvitu per 90 dienų. Prekės turi būti originalioje pakuotėje, nesurinktos ir nenaudotos.

No questions, no hassle, no fear of buying online. You can even request a refund online.

IKEA prekių grąžinimo taisyklės


Neseniai žiūrėtos prekės

-




X

Pranešimas apie pasikeitusį likutį

Pirmieji sužinokite, kada jūsų norima prekė [itemName] vėl bus prekyboje.

Puiku! Dabar tiesiog laukite pranešimo.

Kai prekės [itemName] likutis sandėlyje bus pakankamas, pranešime jums el. paštu.