MOSSLANDA

paveikslų lentynėlė, 115 cm, balta

7,99

Prekės kodas: 902.921.03

Daugiau informacijos apie prekę

Prekių pristatymo kaina: 9,90

Pristatymo kaina nuo 9,90Apskaičiuoti tiksliau

115 cm
  • 55 cm
  • 115 cm
Kiekis: - +
Jūsų mėgstamų prekių sąraše
 

Galima įsigyti internetu



Galima derinti su

RIBBA

rėmelis, 10x15 cm, balta

2,49

Yra daugiau variantų

RIBBA

rėmelis, 13x18 cm, balta

2,99

Yra daugiau variantų

TJALLA

sieninis laikrodis, 28 cm, žemos įtampos/sidabro sp.

9,99

Yra daugiau variantų

TJALLA

sieninis laikrodis, 28 cm, žemos įtampos/juoda

9,99

Yra daugiau variantų

TJINGA

žadintuvas, 8x8 cm, žemos įtampos/turkio sp.

3,49

DEKAD

žadintuvas, 10 cm, žemos įtampos/balta

5,99

KLOCKIS

laikrodis/termom./žadint./laikmatis, balta

4,99

PLIRA

žadintuvas, 10 cm, žemos įtampos/turkio sp.

4,99

PLUTTIS

sieninis laikrodis, 28 cm, žemos įtampos/juoda

5,99

Yra daugiau variantų

TUNNIS

sieninis laikrodis, 30 cm, žemos įtampos/juoda

6,49

DEKAD

žadintuvas, 10 cm, žemos įtampos/juoda

5,99

PLUTTIS

sieninis laikrodis, 28 cm, žemos įtampos/raudona

5,99

Yra daugiau variantų


Prekės informacija

Pagrindinės savybės

Lentynėlėje padarytas griovelis, kad mažesni rėmeliai pasvirtų reikiamu kampu.

Galėsite patogiai keisti paveikslus taip dažnai, kaip norisi.

Jei turite daiktų, į kuriuos norisi žiūrėti ir žiūrėti, ši lentyna – puikus pasirinkimas. Ji tinka nuotraukoms, paveikslams ar širdžiai mieloms smulkmenoms eksponuoti. Galite įrengti kelias iš karto.

Surinktos prekės dydis

Ilgis:115 cm
Gylis:12 cm
Didž. apkrova:7,50 kg

Pakuotės dydis ir svoris


Prekės kodas: 902.921.03
Pakuotės: 1
Ilgis: 115 cm
Plotis: 12 cm
Aukštis: 7 cm
Bendrasis svoris: 1,81 kg
Grynasis svoris: 1,78 kg

Vieta parduotuvėje

Ieškoti parduotuvėje

1 x MOSSLANDA paveikslų lentynėlė Prekės kodas: 902.921.03 1 pakuotė(s)
Ieškokite 1 a., Paveikslų ir veidrodžių skyriuje

Priežiūros nurodymai

Valyti sausa šluoste.

Naudinga žinoti

Rekomenduojama laikyti nuotraukas ir paveikslus, kurių aukštis yra iki 45 cm. Taip saugiau, nes aukštesni prasčiau laikysis ir tikėtina, kad nukris.

Varžtai ir kitos tvirtinimo detalės nepridedamos.

Skirtingų tipų sienoms reikalingos skirtingos tvirtinimo detalės. Naudokite jūsų namų sienoms tinkančias tvirtinimo detales (parduodamos atskirai).

Galima tvirtinti tinkamais varžtais/tvirtinimo detalėmis iš FIXA serijos.

Kas yra medienos plaušų plokštė?

Medienos plaušų plokštės yra stabili ir patvari medžiaga, gaminama iš medienos pramonėje atlikusios medienos. Iš išorės šios plokštės dengiamos patvariu dažų arba laminato sluoksniu. Įvairių rūšių plaušų plokštės, pavyzdžiui, HDF ir MDF, iš esmės skiriasi storiu ir tuo, kiek yra atsparios poveikiui. Nuo to priklauso, ar jas naudosime lovų rėmams, sofų rėmams, virtuviniams fasadams, spintų durims, ar kažkam visiškai kitkam.

Dizaineris

M Warnhammar/A Fredriksson

Medžiagos

Plaušų plokštė, Popierinė plėvelė

Surinkimo instrukcijos

Atsisiųsite tik naujausias dokumentų versijas, todėl kartais gali pasitaikyti neatitikimų tarp interneto svetainėje patalpintų ir kartu su prekėmis gautų dokumentų.

Susisiekite su mumis

Kreipkitės, jei turite klausimų

IDĖJOS ir įkvėpimas

„Namų idėja su IKEA“: nauja pradžia jaunos šeimos miegamajame
„Namų idėja su IKEA“: nauja pradžia jaunos šeimos miegamajame

Kaip įrengti vaiko kampelį tėvų miegamajame? Kuo pakeisti didelę spintą? Ar kambaryje užteks vietos visų šeimos narių daiktams? Atsakymų į šiuos ir daugybę kitų klausimų kartu ieškojo mažasis Dominykas, jo tėveliai ir IKEA interjero dizainerė Dovilė Genytė. Pažiūrėkite, kaip jiems sekėsi.

„Namų idėja su IKEA“: tvarkingas būsimos pirmokės kambarys
„Namų idėja su IKEA“: tvarkingas būsimos pirmokės kambarys

Susipažinkite su viena jauniausių šio sezono herojų. Tai Ida – didžiulės konstruktorių kolekcijos savininkė ir būsima pirmokė, kurios kambariui jau labai reikėjo pokyčių, nes jis nebespėjo augti kartu. Atsinaujinti ir įgyvendinti svajones mergaitei padėjo IKEA interjero dizainerė Birutė.

„Namų idėja su IKEA“: augantis vaikų kambarys
„Namų idėja su IKEA“: augantis vaikų kambarys

Trijų kambarių bute jie gyveno trise: mama Alginta, tėtis Dainius ir mažoji Kotryna. Tačiau kai šeimai gimė antroji dukrytė Vakarė, atėjo laikas pokyčiams ir namuose. Tėvai norėjo, kad vyresnėlė persikeltų į atskirą kambarį, kuriame pakaktų vietos ne tik būtiniausiems baldams, bet ir žaidimams, o vieną dieną sesės galėtų gyventi kartu. Užduotis įrengti mergaičių kambarį buvusiame tėvų miegamajame teko IKEA interjero dizainerei Ilonai Mozgo.

„Namų idėja su IKEA“: nauja šeimos svetainė
„Namų idėja su IKEA“: nauja šeimos svetainė

Ieva ir Vitalijus jau kurį laiką svajojo apie kambarį, kuriame būtų smagu ne tik leisti laiką su mažąja Elija, bet ir priimti svečius. Iškeisti seną svetainę į jaukesnę ir erdvesnę jiems padėjo IKEA interjero dizainerė Ilona Mozgo.

„Namų idėja su IKEA“: šiuolaikiškas ir patogus gyvenimas autentiškame interjere
„Namų idėja su IKEA“: šiuolaikiškas ir patogus gyvenimas autentiškame interjere

Kaip atrodo namai, kurie prisitaiko? Atsakymo į svarbiausią šio sezono „Namų idėja su IKEA“ klausimą kartu ieškojo dvi IKEA darbuotojos: interjero dizainerė Gintarė ir atranką į projektą laimėjusi Gerda. Taip taip, perskaitėte teisingai! Tikime, kad įkvepiančių pokyčių namuose nusipelno kiekvienas, todėl pirmąją projekto laidą šiais metais paskyrėme savo komandos nariams.

„Namų idėja su IKEA“: erdvė skirtingiems pomėgiams ir asmenybėms
„Namų idėja su IKEA“: erdvė skirtingiems pomėgiams ir asmenybėms

15 metų Justė ir 17 metų Jokūbas dalijasi vienu kambariu, kuriame dvi augančios asmenybės sunkiai išsitenka. Justė šoka ir augina gėles, Jokūbas mėgsta važinėtis riedlente ir pats jas gaminti, abu turi daug su pomėgiais susijusių daiktų ir, deja, mažokai erdvės jiems visiems sutalpinti. Todėl paauglių tėvai kreipėsi pagalbos į IKEA interjero dizainerę Dovilę. Įvertinkite pokyčius, o dar daugiau idėjų ir naudingų patarimų namams ieškokite IKEA e. kataloge.

„Namų idėja su IKEA“: tėvai, vaikai ir žaidimai viename kambaryje
„Namų idėja su IKEA“: tėvai, vaikai ir žaidimai viename kambaryje

Visuose namuose yra erdvių, kurias galima pavadinti ypatingomis ar nestandartinėmis. Ignės ir Donato namuose toks yra miegamasis. O gal reikėtų sakyti – vaikų kambarys? Iš tiesų, jame telpa ir viena, ir kita. Vyriausias sūnus turi atskirą kambarį, o štai tėvai ir pametinukės Viktorija bei Deimantė dalijasi tuo pačiu. Būtent jame ir ėmėsi pokyčių mūsų interjero dizainerė Ilona, nutarusi įrodyti, kad pritaikyti erdvę skirtingo amžiaus ir skirtingus poreikius turintiems šeimos nariams – visai nesudėtinga.

Paauglės kambarys: vieta mokytis, kurti ir augti
Paauglės kambarys: vieta mokytis, kurti ir augti

Augančiai asmenybei labai svarbi aplinka. Ji turi motyvuoti, įkvėpti ir būti patogi viskam: namų darbams, asmeniniams daiktams ar laisvalaikiui su draugais. Paaugliškame kambaryje viskas prasideda nuo tinkamai parinktų baldų ir apšvietimo, tačiau čia tikrai nesustoja.

Prieš ir po: jaukus močiutės miegamasis
Prieš ir po: jaukus močiutės miegamasis

Jubiliejinę, 50-ąją, „Namų idėja su IKEA“ laidą filmavome Kaune. Proga neeilinė, kaip ir šios savaitės herojė – džiaugsmu ir energija trykštanti senjorė Laima iš Kauno. Visą gyvenimą dirbusi buhaltere, ji pagaliau atrado tikrąjį pašaukimą ir didžiąją laiko dalį praleidžia su vaikais – savo anūkais. Ir nors meilės anūkams turi su kaupu, parodyti jos sau kartais pamiršta. Laima gyvena sename bute ir miega buvusiame dukrų kambaryje, ant sofos. Kartu su interjero dizainere Laura atvykome į svečius įrengti miegamojo, kokio ji iš tiesų nusipelnė.

Pokyčiai IKEA ekspozicijoje: erdvė poilsiui ir pomėgiams
Pokyčiai IKEA ekspozicijoje: erdvė poilsiui ir pomėgiams

Rudenį pasitikome su dar viena naujiena Vilniaus parduotuvės ekspozicijoje. Interjero dizainerė Alantė įrengė studijos tipo miegamąjį, kuriame įsivaizdavo apsigyvensiant jauną porą. Jai 25-eri ir ji neįsivaizduoja savo gyvenimo be muzikos. Jis – kiek vyresnis, neseniai baigė veterinarijos studijas ir vis dar domisi viskuo, kas susiję su gamta bei gyvūnais. O čia – jų namai. Apžiūrėkite!

„Namų idėja su IKEA“: svetainėje – ne tik svetainė
„Namų idėja su IKEA“: svetainėje – ne tik svetainė

Šią savaitę į svečius mus pasikvietė Katinų šeima: Andrius, Viktorija ir jų vietoje nenustygstantys dvyniai. Susitikome svetainėje, tačiau jų namuose šis kambarys skirtas ne vien svečiams priimti. Čia šeima leidžia laisvalaikį ir laiko nemažai daiktų, o kol vaikai žaidžia, Andrius su Viktorija dar bando susikaupti darbui ir kūrybai. Kad visiems ir viskam pakaktų vietos, pagalbos ir idėjų šeima kreipėsi į mūsų interjero dizainerę Anželiką. 

Patarimai ir idėjos vaikų kambariui
Patarimai ir idėjos vaikų kambariui

Turime naudingų patarimų jūsų vaiko kambariui: nuo saugių pirmųjų mažylio dienų iki daiktų laikymo sprendimų ir idėjų, kaip pritaikyti erdvę jam augant, kad namuose būtų gera žaisti, tvarkytis ir gyventi visiems – net patiems mažiausiems.

Erdvė mokslams, kuri auga kartu
Erdvė mokslams, kuri auga kartu

Įkvepianti aplinka skatina paauglius mokytis ir domėtis naujais dalykais. Todėl planuodami vaikų kambarį nepamirškite skirti pakankamai dėmesio funkcionaliam apšvietimui, sumaniems daiktų laikymo sprendimams ir rašomajam stalui, prie kurio bus ne tik patogu mokytis vienumoje, bet ir smagu susėsti kartu su draugais.

Tvarka ir geri įpročiai nuo pirmųjų dienų
Tvarka ir geri įpročiai nuo pirmųjų dienų

Jei norite, kad daiktai vaikų kambaryje negulėtų be vietos, pirmiausia pasirūpinkite, kad tos vietos jiems visiems pakaktų. Tereikia tinkamai parinkti baldus, ir tvarkytis norės net vaikai – ypač jei leisite jiems patiems nuspręsti, kas ir kur turi būti padėta.

Jei apsigalvojote – grąžinkite!

Jei gavę internetu pirktas prekes nesate jomis patenkinti, galite grąžinti jas kartu su pirkimo kvitu per 90 dienų. Prekės turi būti originalioje pakuotėje, nesurinktos ir nenaudotos.

No questions, no hassle, no fear of buying online. You can even request a refund online.

IKEA prekių grąžinimo taisyklės


Neseniai žiūrėtos prekės

-




X

Pranešimas apie pasikeitusį likutį

Pirmieji sužinokite, kada jūsų norima prekė [itemName] vėl bus prekyboje.

Puiku! Dabar tiesiog laukite pranešimo.

Kai prekės [itemName] likutis sandėlyje bus pakankamas, pranešime jums el. paštu.