Pagrindinės savybės
Atitinka pasaulinio standarto ASC reikalavimus dėl atsakingo žuvies auginimo.
Lašišos marinuojamos druskos, cukraus, krapų ir pipirų marinate, kuris suteikia žuvims malonų skonį ir nepakeičia tekstūros – ši lieka tvirta, todėl lengva pjaustyti.
Atšildykite ir patiekite šaltą su bulvėmis, garstyčių ir krapų padažu arba ruoškite aštrią sriubą su ropiniais salierais, salierų stiebais, špinatais, gluosninėmis kreivabudėmis („austrių grybai“), krapais, citrinomis ir aitriaisiais pipirais.
Lašišos yra puikus baltymų ir Omega-3 riebalų rūgščių šaltinis.
Užšaldžius netrukus po to, kai buvo sugautos, išsaugomas skonis, naudingosios medžiagos ir kokybė.
Tik natūralios sudedamosios dalys (be konservantų ir priedų).