Paspauskite, kad padidintumėte

FLISAT

vaikiška taburetė, 24x24x28 cm

20 €

Prekės kodas: 402.735.93

Daugiau informacijos apie prekę Atraskite kolekciją FLISAT

Prekių pristatymo kaina: 9,90

Pristatymo kaina nuo 9,90Apskaičiuoti tiksliau

Kiekis: - +
Jūsų mėgstamų prekių sąraše
 

Galima įsigyti internetu



Galima derinti su

FLISAT

vaikiškas stalas, 83x58 cm

Ankstesnė kaina 69,99

59,99

Yra daugiau variantų

PYSSLA

mozaikos lentelė, 4 vnt., įvairių spalvų

2,99

PYSSLA

karoliukai, 600 g, įvairių spalvų

Ankstesnė kaina 6,99

4,99

Yra daugiau variantų

BLÅVINGAD

minkštasis žaislas, 50 cm, aštuonkojis/geltona

14,99

BLÅHAJ

minkštasis žaislas, 55 cm, rykliukas

9,99

FLISAT

vaikiškas suoliukas, reguliuojamas

Ankstesnė kaina 39,99

34,99

FLISAT

Vaikiškas rašomasis stalas, reguliuojamas

Ankstesnė kaina 89,99

79,99

IKEA PS LÖMSK

sukamasis krėslas, balta/raudona

69,99

TROGEN

vaikiška taburetė-laiptelis, 40x38x33 cm, geltona

24,99

SUNDVIK

vaikiškas stalas, 60x45 cm, balta

Ankstesnė kaina 64,99

54,99

SUNDVIK

vaikiška kėdutė, balta

Ankstesnė kaina 25 €

20 €

SUNDVIK

vaikiškas stalas, 76x50 cm, pilka

44,99


Prekės informacija

Pagrindinės savybės

Pagaminta iš medžio masyvo.

Paprasta surinkti be įrankių ir varžtų.

Sumani konstrukcija, todėl lengva surinkti net trimečiui (su trupučiu suaugusiųjų pagalbos). Patogi, nes pritaikyta specialiai mažiems užpakaliukams.

Surinktos prekės dydis

Plotis:24 cm
Gylis:24 cm
Sėdynės aukštis:28 cm
Didž. apkrova:35 kg

Pakuotės dydis ir svoris


Prekės kodas: 402.735.93
Pakuotės: 1
Ilgis: 32 cm
Plotis: 27 cm
Aukštis: 8 cm
Bendrasis svoris: 2,02 kg
Grynasis svoris: 1,81 kg

Vieta parduotuvėje

Ieškoti parduotuvėje

1 x FLISAT vaikiška taburetė Prekės kodas: 402.735.93 1 pakuotė(s)
Eilė 20 Vieta 12

Priežiūros nurodymai

Valyti šluoste, sudrėkinta švelniu valikliu.
Valyti švaria, sausa šluoste.

Naudinga žinoti

Atskiras gaminio dalis galima perdirbti ar panaudoti energijos regeneracijai.

Kas yra masyvinė mediena?

Masyvinė mediena yra viena iš mūsų mėgstamiausių medžiagų ir mūsų skandinaviško paveldo dalis. Ji nepavaldi laikui ir gali būti naudojama kuo įvairiausiai. Visų rūšių mediena yra patvari, graži, gali būti perdirbta. Stengiamės šią žaliavą naudoti kuo efektyviau, kad susidarytų kuo mažiau atliekų. Investuojame į įrangą ir logistiką, kad galėtume naudoti daugiau perdirbtos medienos.

Dizaineris

S Fager/J Karlsson

Medžiagos

Sėdynė:
Pušies masyvas, Klijai, Skaidrus akrilinis lakas, su atspalviu
Koja:
Pušies masyvas, Skaidrus akrilinis lakas, su atspalviu

Surinkimo instrukcijos

Patarimai

Atsisiųsite tik naujausias dokumentų versijas, todėl kartais gali pasitaikyti neatitikimų tarp interneto svetainėje patalpintų ir kartu su prekėmis gautų dokumentų.

Susisiekite su mumis

Kreipkitės, jei turite klausimų

Patinka FLISAT?

Vaikiški baldai FLISAT iš pušies masyvo yra tvirti, stilingi ir gražiai sensta. Net neabejojame, kad jie atitiks visus jūsų vaikų keliamus reikalavimus, o natūralus medienos raštas suteiks vaikų kambariui jaukumo.

IDĖJOS ir įkvėpimas

„Namų idėja su IKEA“: augantis vaikų kambarys
„Namų idėja su IKEA“: augantis vaikų kambarys

Trijų kambarių bute jie gyveno trise: mama Alginta, tėtis Dainius ir mažoji Kotryna. Tačiau kai šeimai gimė antroji dukrytė Vakarė, atėjo laikas pokyčiams ir namuose. Tėvai norėjo, kad vyresnėlė persikeltų į atskirą kambarį, kuriame pakaktų vietos ne tik būtiniausiems baldams, bet ir žaidimams, o vieną dieną sesės galėtų gyventi kartu. Užduotis įrengti mergaičių kambarį buvusiame tėvų miegamajame teko IKEA interjero dizainerei Ilonai Mozgo.

„Namų idėja su IKEA“:  senas miegamasis ar nauja svetainė?
„Namų idėja su IKEA“: senas miegamasis ar nauja svetainė?

„Gyvename penkiese: vyras, aš ir linksma pašėlusi trijulė – 4 metukų dukra ir 2 metukų broliai dvyniai“, – savo šeimą pristato šios savaitės herojė Birutė. Gimus dvyniams ankstukams, visas šeimos dėmesys nukrypo į juos, o namai liko kiek primiršti. Todėl dabar didžiausias jų noras – įsirengti svetainę, kad gausi šeima galėtų smagiai leisti laiką kartu.

PLATSA: tai bent universalumas!
PLATSA: tai bent universalumas!

Moduliniai daiktų laikymo baldai PLATSA – universalus ir praktiškas būdas susitvarkyti, mat su jais galite turėti tokią spintą, kokios labiausiai reikia. Rinkitės aukštą ar žemą, įrenkite po laiptais ar palei visą sieną, tvarkingai laikykite daiktus miegamajame, vaikų kambaryje, sandėliuke ar bet kur namuose.

Nusižiūrėkite idėją: šeimos virtuvė, kurioje norisi būti
Nusižiūrėkite idėją: šeimos virtuvė, kurioje norisi būti

Daugiau laiko namuose reiškia ir daugiau laiko virtuvėje – tvarkantis, gaminant ar tiesiog mėgaujantis maistu. Tačiau kaip įrengti virtuvę, kad laiką joje galėtų ir norėtų leisti visa šeima? Pasinaudokite mūsų interjero dizainerių patarimais.

Pokyčiai IKEA ekspozicijoje:  daugiau tvarių idėjų
Pokyčiai IKEA ekspozicijoje: daugiau tvarių idėjų

Interjero dizainerė Toma kviečia pasidairyti po nedidelį jaunos trijų asmenų šeimos butą, įrengtą galvojant apie tvaresnį gyvenimą namuose. Modernaus stiliaus bute sienų nedaug: virtuvė sujungta su svetaine, kuri kartu yra ir miegamasis, ir darbo kambarys, tad visas veiksmas vyksta toje pačioje erdvėje.

Smalsu apžiūrėti iš arčiau? Vilniečiai šiame bute gali pasisvečiuoti ir gyvai – jis įrengtas parduotuvės IKEA antrojo aukšto ekspozicijoje.

Gamtos įkvėptas vaikų kambarys
Gamtos įkvėptas vaikų kambarys

Sveiki atvykę į pasaulį, kurį valdo vaikai. Čia, gamtos įkvėptame vaikų kambaryje, jie auga, mokosi vieni iš kitų ir leidžiasi į nuotykius kartu su mielais žaidimų ir miego draugais. O visas linksmybes stebi ir dar daug metų stebės ilgaamžiai baldai: keičiamo ilgio lovos ir „auganti“ spinta.

Interjero dizainerė pataria: laimingi namai laimingai vaikystei
Interjero dizainerė pataria: laimingi namai laimingai vaikystei

„Kaip įrengti vaikams pritaikytus, saugius namus?“ Interjero dizainerė Mia Gustafsson sako, kad vaikams labai svarbu turėti erdvę, kurioje jie gali laisvai žaisti, mokytis ir būti savimi. 

5 vietos, galinčios pakeisti valgomojo stalą
5 vietos, galinčios pakeisti valgomojo stalą

Pietūs ar vakarienė prie bendro stalo – puiku. Bet kartais tenka ir netgi norisi pavalgyti kur nors kitur. Pavyzdžiui, užkandžiauti žiūrint mėgstamą serialą arba nubudus likti lovoje ir ten rasti padėklą su pusryčiais. Namai jūsų, tad ir taisykles juose kuriate jūs.

Gaminkite ir mokykitės tvarumo kartu su vaikais
Gaminkite ir mokykitės tvarumo kartu su vaikais

Sverkite, kepkite, virkite ir denkite stalą kartu su vaikais – gaminant drauge, galima ne tik puikiai praleisti laiką, bet ir ko nors išmokti. Pavyzdžiui, sveikesnių mitybos įpročių, kurie pasitarnaus jūsų šeimai ir visai planetai. 

Skirtingi kartu: bendri namai didelei šeimai
Skirtingi kartu: bendri namai didelei šeimai

Jie susitiko, pamilo vienas kitą ir netrukus nusprendė sujungti savo gyvenimus, šeimas bei namus. Taip jie sukūrė erdvę, kuria dalijasi su savo keturiais vaikais ir mylimu skaliku. Tokią, kurioje gera būti ir lauke, ir viduje, ir kartu, ir atskirai.

„Namų idėja su IKEA“: psichologo kabinetas šeimos krizių centre
„Namų idėja su IKEA“: psichologo kabinetas šeimos krizių centre

Po trumpos pertraukos su interjero dizainere Ūla ir vėl sugrįžome į Kauno šeimos krizių centrą. Čia jau esame atnaujinę daugybę kambarių ir poilsio erdvių, o šį kartą gavome dar įdomesnę užduotį – įrengti jaukų ir privatų vaikų psichologo kabinetą.

Kūdikių ir vaikų saugumas
Kūdikių ir vaikų saugumas

Nubrozdinimai ir mėlynės yra neatsiejama vaikystės dalis, tačiau rimtesnių sužalojimų namuose vaikai patirti neturėtų. Norite, kad jūsų namuose jiems būtų saugu? Apstatydami kambarius, į viską pasistenkite pažvelgti vaiko akimis.

Patarimai ir idėjos vaikų kambariui
Patarimai ir idėjos vaikų kambariui

Turime naudingų patarimų jūsų vaiko kambariui: nuo saugių pirmųjų mažylio dienų iki daiktų laikymo sprendimų ir idėjų, kaip pritaikyti erdvę jam augant, kad namuose būtų gera žaisti, tvarkytis ir gyventi visiems – net patiems mažiausiems.

Žaidimai, kurie skatina kūdikio vystymąsi
Žaidimai, kurie skatina kūdikio vystymąsi

Atrodo, kad laikas nuo kūdikystės iki vaikystės praskrieja akimirksniu, bet pakeliui vaikui tenka daug ko išmokti. Tiesą sakant, praktiškai visko: skirti spalvas, atpažinti paprastas figūras, savarankiškai vaikščioti ir bėgioti... Kaip gerai, kad visus šiuos naujus įgūdžius galima įgyti žaidžiant.

Kaip paruošti namus naujam mažam gyventojui?
Kaip paruošti namus naujam mažam gyventojui?

Ruošiant namus netrukus atvyksiančiam kūdikiui, atrodo, kad reikia apgalvoti daugybę dalykų. Tačiau nesijaudinkite, sąrašas ne toks ir ilgas. Sudarėme jį už jus, kad pirmosios dienos kartu būtų saugios ir lengvos.

Kūdikio kampelis, kuriame gera būti kartu
Kūdikio kampelis, kuriame gera būti kartu

Puikiai suprantame, kad savo kūdikio kambarį norite įrengti tobulai ir be priekaištų. Tačiau stengiantis ne mažiau svarbu ir pasimėgauti. Kad būtų šiek tiek paprasčiau, turime idėjų, kurios padės sukurti jaukų ir ramų kampelį ne tik mažajam gyventojui, bet ir jo tėvams.

Mokymosi erdvė vaikų kambaryje
Mokymosi erdvė vaikų kambaryje

Didelis rašomasis stalas, patogi reguliuojamo aukščio kėdė ir lengvai pasiekiamos lentynos – puiki motyvacija daugiau laiko namuose skirti mokslams. O gal jūsų vaiko kambaryje trūksta tik tinkamo apšvietimo ar geresnės vietos pieštukams ir knygoms?

Idėjos kambariui, kuriuo dalijasi keli vaikai
Idėjos kambariui, kuriuo dalijasi keli vaikai

Gyventi viename kambaryje su broliuku ar sesute kur kas lengviau, jei abu vaikai jame turi po atskirą erdvę. Tuomet kiekvienas gali įsirengti ją pagal save, mokosi dalintis ir, užuot pešęsi, mėgaujasi vienas kito draugija.

Vakaro ritualai prieš miegą
Vakaro ritualai prieš miegą

Vaikams patinka rutina, tad jeigu norite padėti jiems nurimti ir greičiau užmigti, sugalvokite veiklą, kurią galėsite kartoti kas vakarą. Šilta vonia, pasakos, lopšinės, apkabinimai – tinka viskas, kas džiugina jus ir jūsų vaikus.

Erdvė mokslams, kuri auga kartu
Erdvė mokslams, kuri auga kartu

Įkvepianti aplinka skatina paauglius mokytis ir domėtis naujais dalykais. Todėl planuodami vaikų kambarį nepamirškite skirti pakankamai dėmesio funkcionaliam apšvietimui, sumaniems daiktų laikymo sprendimams ir rašomajam stalui, prie kurio bus ne tik patogu mokytis vienumoje, bet ir smagu susėsti kartu su draugais.

Drabužių spinta, mokanti savarankiškumo
Drabužių spinta, mokanti savarankiškumo

Išmokti apsirengti be tėvų pagalbos ir pačiam susitvarkyti drabužius yra svarbus augančio vaiko įgūdis. Tai nėra taip paprasta, kaip gali atrodyti, nes tenka savarankiškai priimti daugybę sprendimų: nuo drabužių derinimo iki jų skalbimo, lankstymo ir laikymo spintoje. Tikimės, kad šie patarimai padės su visomis užduotimis susitvarkyti lengviau!

Tvarka ir geri įpročiai nuo pirmųjų dienų
Tvarka ir geri įpročiai nuo pirmųjų dienų

Jei norite, kad daiktai vaikų kambaryje negulėtų be vietos, pirmiausia pasirūpinkite, kad tos vietos jiems visiems pakaktų. Tereikia tinkamai parinkti baldus, ir tvarkytis norės net vaikai – ypač jei leisite jiems patiems nuspręsti, kas ir kur turi būti padėta.

Vaikų kambarys, kuris įkvepia žaisti
Vaikų kambarys, kuris įkvepia žaisti

Jei vaikas nežaidžia su kuriuo nors iš savo žaislų, galbūt jis tiesiog ne ten padėtas? Kad vaikų kambarys būtų tvarkingas, nebūtina viską paslėpti: žaislus ir žaidimus laikykite taip, kad vaikai matytų ir galėtų pasiekti, kada panorėję – tuomet ir noro žaisti bus daugiau, ir tvarkytis paprasčiau.

Mokomės žaisti ir mokytis žaisdami
Mokomės žaisti ir mokytis žaisdami

Kuo mažiau vaikai mokosi, tuo daugiau jie išmoksta. Skamba paradoksaliai, bet tai tiesa: daugiau laiko skiriant pertraukoms ir žaidimams, kūnas ir smegenys geriau pasiruošia priimti naują informaciją. Tad kas svarbiau: žaisti ar susikaupti? Geriausia, kai vaikų kambarys skatina ir viena, ir kita.

Kaip įrengti saugų vaikų kambarį?
Kaip įrengti saugų vaikų kambarį?

Kad savo kambaryje vaikai galėtų saugiai žaisti, tyrinėti pasaulį ir bendrauti su draugais, o jums nereikėtų sukti galvos dėl to, kas netyčia galėtų nutikti, tereikia iš anksto apgalvoti kelis dalykus.

KTU laisvalaikio ir poilsio erdvė
KTU laisvalaikio ir poilsio erdvė

Biurai, patyrę didžiausią transformaciją pandemijos metu, nenustoja keistis. Dabar planuojant juos galvojama ne tik apie darbo vietas, bet ir apie daugiafunkces poilsio zonas. Verslo interjerų dizainerė Ūla Žebrauskaitė-Malinauskė įsitikinusi, kad net ir nedidelėse patalpose galima patenkinti skirtingus darbuotojų poreikius. Puikus to įrodymas – jos įrengta laisvalaikio ir poilsio erdvė Kauno technologijos universitete.

Jei apsigalvojote – grąžinkite!

Jei gavę internetu pirktas prekes nesate jomis patenkinti, galite grąžinti jas kartu su pirkimo kvitu per 90 dienų. Prekės turi būti originalioje pakuotėje, nesurinktos ir nenaudotos.

No questions, no hassle, no fear of buying online. You can even request a refund online.

IKEA prekių grąžinimo taisyklės


Neseniai žiūrėtos prekės

-




X

Pranešimas apie pasikeitusį likutį

Pirmieji sužinokite, kada jūsų norima prekė [itemName] vėl bus prekyboje.

Puiku! Dabar tiesiog laukite pranešimo.

Kai prekės [itemName] likutis sandėlyje bus pakankamas, pranešime jums el. paštu.